Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ θέλει να ξεχάσει τον περίπατο στον Βόλο (vids)

Ο Μίτσελ έχει βάλει τους παίκτες σε "mode" play off και ζητά συγκέντρωση απ' το πρώτο ματς κόντρα στον Βόλο (19/03, 17.30, MC LIVE Novasports.gr).

Τα πλέι οφ ξεκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακό και αναμένονται συναρπαστικά εξαιτίας του… μποτολιαρίσματος του “Big-4” στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι τέσσερις διεκδικητές του τίτλου στριμώχνονται σε απόσταση επτά βαθμών μετον Παναθηναϊκό να έχει 61 βαθμούς, την ΑΕΚ 59, τον Ολυμπιακό 56 και τον ΠΑΟΚ 54. Με λίγα λόγια όλοι παραμένουν στο “κόλπο”. Οι πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ πιθανότατα να είναι καθοριστικές για το ποια ομάδα θα πάρει ρόλο “αφεντικού” στην κούρσα. Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στο Πανθεσσαλικό απ’ τον Βόλο (19/03, 17.30, MC LIVE Novasports.gr) σε συνθήκες “Καραϊσκάκη”, καθώς όπως και στο ματς της κανονικής διάρκειας, οι φίλοι του θα κατακλύσουν το στάδιο της Μαγνησίας.

Θυμηθείτε το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακό στον Βόλο

O Ολυμπιακός έχει “ανοικτές πληγές” εν όψει του ματς με τον Βόλο. Στο ματς της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει 0-4 με σκόρερ τους Μπιέλ, Χουάνγκ, Μπακαμπού και Ελ Αραπί. Αυτή τη φορά ο Μίτσελ θα πρέπει να πορευθεί χωρίς τους δύο απ’ τους τέσσερις σκόρερ, καθώς οι Μπιέλ και Χουάνγκ είναι τιμωρημένοι. Την ίδια ώρα ο Εμβιλά παραμένει στα “pits” και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμό για τα απαιτητικά ματς των πλέι οφ. Ο Τζατζέ Σαμασέκου έδειξε πως μπορεί να σηκώσει την ευθύνη σε μεγάλα ματς, όπως εκείνο με την ΑΕΚ, οπότε απόντος των Εμβιλά και Χουάνγκ, θα είναι ο ηγέτης μπροστά απ’ τα στόπερ του Ολυμπιακού, πιθανότατα με ντουέτο τον Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Σαμασέκου είχε πετύχει ένα πολύτιμο γκολ κόντρα στη Λαμία

Ο Μίτσελ ωστόσο στηρίζει πολλά στην ψυχολογική ανάταση της ομάδας του μετά και το εκπληκτικό φινάλε στην κανονική διάρκεια. Παράλληλα περιμένει πράγματα απ’ τους παίκτες που απουσίασαν το περασμένο διάστημα (Γκάρι και Χάμες Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλο), ενώ περιμένει και το “ξεπέταγμα” του Ζούμερ Μπουτούτσι. Ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να βάλει τελεία στους πανηγυρισμούς των παικτών του για το “διπλό” απέναντι στην ΑΕΚ και έστρεψε το ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τον Βόλο. Μπορεί οι Πειραιώτες στις 8 Ιανουαρίου να έκαναν “πάρτι” στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο ο Μίτσελ περιμένει ένα παιχνίδι με υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Η απουσία παικτών του βασικού κορμού, η ιδιαιτερότητα της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ, αλλά και το αήττητο σερί του Βόλου στο σπίτι του απ’ τις 12 Φεβρουαρίου κάνει τον Μίτσελ να είναι ιδιαίτερα “υποψιασμένος” για τη συνάντηση της Κυριακής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.