Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Τρίποντο με ανατροπή (hls)

Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να είχε τον πρώτο λόγο, αλλά ο Άρης είχε τον τελευταίο γυρίζοντας γρήγορα την εις βάρος του κατάσταση και πανηγυρίζοντας τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν για αρκετή ώρα το προβάδισμα που απέκτησαν στο έβδομο λεπτό, καθώς οι «Κίτρινοι» με καθαρό μυαλό και ωραίο ποδόσφαιρο πέτυχαν τρία γκολ και πανηγύρισαν τη 12η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Το γύρισε γρήγορα

Από την αρχή του αγώνα οι δύο ομάδες έδειξαν τις διαθέσεις τους να παίξουν γρήγορα, να πιέσουν στη μεσαία γραμμή και να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή. Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που ευτύχησε να πανηγυρίσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης και να μπει σε θέση οδηγού του σκορ. Συγκεκριμένα στο έβδομο λεπτό οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν «ρήγματα» στην άμυνα των «κιτρίνων», ο Σιαμπάνης βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Μπαλάν, αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Λιάσος με πλασέ έγραψε το 0-1. 

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να αντιδράσουν αποκτώντας τα ηνία και πιέζοντας για το γκολ της ισοφάρισης. Το σύνολο του Τερζή έχασε ευκαιρίες πριν καταφέρει να φέρει το ματς στα ίσια στο 26’. Ο Ματέο Γκαρσία από τα δεξιά της περιοχής γύρισε προς το σημείο του πέναλτι, εκεί όπου ο Νταρίντα με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας. 

Ο Άρης είχε την υπεροχή, όμως ο ΠΑΣ θέλησε να «παγώσει» το «Κλεάνθης Βικελίδης» για δεύτερη φορά, χωρίς να το πετύχει και το πλήρωσε. Οι γηπεδούχοι δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ολοκλήρωσαν την ανατροπή με κοντινή κεφαλιά του Ματέο Γκαρσία, ύστερα από σέντρα του Καμάτσο. 

Ο Καμαρά «κλείδωσε» τη νίκη

Έχοντας την ψυχολογία και το προβάδισμα υπέρ του, το σύνολο του Τερζή μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος με στόχο να «κλειδώσει» τη νίκη και το πέτυχε. Ο Καμάτσο με εξαιρετική κάθετη μπαλιά «ξεκλείδωσε» την άμυνα του ΠΑΣ και ο Καμαρά δεν λάθεψε στο σουτ που επιχείρησε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1.  

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αναγκασμένοι να αφήσουν την άμυνά τους για να κυνηγήσουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι και στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, όμως ο Άρης πίεζε σωστά στη μεσαία γραμμή και δεν επέτρεπε στους αντιπάλους του να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Σιαμπάνη. 

Το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος, αποτέλεσμα που βάζει τους «Κίτρινους» στα πλέι οφς με 40 βαθμούς και στην πέμπτη θέση, ενώ οι Ηπειρώτες έμειναν στους 23 και στην 11 θέση. 

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)

Κίτρινες: Πίρσμαν – Σόρια

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Σιαμπάνης, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ντουκουρέ (89′ Σγούρος), Ματέο Γκαρσία, Μπράμπετς, Νταρίντα, Πάλμα (89′ Νταμπό), Πίρσμαν (76′ Μαζικού), Καμαρά (89′ Γκρέι), Καμάτσο (76′ Ιτούρμπε).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώντας, Σόρια, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Εραμούσπε (75′ Μπορταγκαράι), Τζίμας (81′ Σταματελόπουλος), Ριένστρα (90′ Κύρκος), Ράντου, Μπακαδήμας, Λιάσος, Μπαλάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.