Άρης: Ο Ρουπ καθορίζει τη μεσαία γραμμή

Η συμμετοχή ή όχι του Λούκας Ρουπ στον ερχόμενο αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα (12/3) θα καθορίσει τη σύνθεση της μεσαίας γραμμής των "κίτρινων", αλλά και το σχηματισμό της ομάδας

Με δεδομένη την απουσία του Πίτερ Ετέμπο, λόγω τιμωρίας για τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών, από την τελευταία αναμέτρηση του Άρη στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League, την ερχόμενη Κυριακή (12/3) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, η συμμετοχή ή όχι του Λούκας Ρουπ σε αυτήν είναι καθοριστική για την ομάδα. Θα επηρεάσει τόσο τη σύνθεση της μεσαίας γραμμής των “κίτρινων”, όσο και το σχηματισμό της βασικής ενδεκάδας.

Ο Ρουπ ταλαιπωρείται ακόμη τη θλάση στους οπίσθιους μηριαίους, που υπέστη στον αγώνα με τον Ατρόμητο για την 24η αγωνιστική. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ακόμη και σήμερα (9/3) έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι η παρουσία του στο ερχόμενο ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων είναι αμφίβολη.

Εφόσον καταφέρει να αγωνιστεί εξ αρχής, τότε είναι πιθανό ο προπονητής της ομάδας, Τόλης Τερζής, να επιλέξει σχηματισμό 4-3-3, με τον Σεΐκ Ντουκουρέ σε ρόλο αμυντικού μέσου και τους Βλαντιμίρ Νταρίντα και Λούκας Ρουπ δημιουργικούς μέσους. Αν δεν καταφέρει να είναι έτοιμος, όμως, και δεν μπορεί να ξεκινήσει βασικός ή να αγωνιστεί καν, τότε ενδέχεται ο Τερζής να επιλέξει σχηματισμό 4-2-3-1, με τους Ντουκουρέ και Νταρίντα αμυντικούς μέσους και τον Ματέο Γκαρσία πιο μπροστά ή τους Ντουκουρέ και Νταμπό αμυντικούς μέσους και τον Νταρίντα επιτελικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.