ΠΑΟΚ – Ιωνικός 6-0: «Ασπρόμαυρος» οδοστρωτήρας (hls)

Ο ΠΑΟΚ «σκόρπισε» τον Ιωνικό στην Τούμπα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε με 6-0 για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Σπουδαία εμφάνιση από τον Νάρεϊ με τρεις ασίστ και ιστορικό βράδυ για τον Στέφανο Τζίμα.

Φανταστική εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «ασπρόμαυροι» νίκησαν με 6-0 τον Ιωνικό εντός έδρας για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής για τον «Δικέφαλο» ο Νάρεϊ, ο οποίος μοίρασε τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του, ενώ είχε συμμετοχή στα τέσσερα γκολ του ΠΑΟΚ.

Ιστορικό γκολ για τον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον εμβληματικό Γιώργο Κούδα.

Πως άρχισαν οι προπονητές

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ επέλεξε σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια για τους «ασπρόμαυρους» ο Κοτάρσκι. Στην άμυνα δεξί μπακ ο Κεντζιόρα, αριστερά ο Ράφα Σοάρες και στα στόπερ οι Νάσμπεργκ και Ίνγκασον. Στα χαφ οι Ντάντας και Αουγκούστο. Στην κορυφή ο Μπράντον Τόμας, πίσω από τον 28χρονο Ισπανό ο Κωνσταντέλιας ως 10άρι, δεξιά του ο Νάρεϊ και αριστερά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Με 4-2-3-1 και ο Μιχάλης Γρηγορίου για τον Ιωνικό. Στο τέρμα σταθερά ο Χουτεσιώτης. Στην άμυνα δεξιά ο Σόουζα, αριστερά ο Ρουμπουλάκου. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Ρομάο και Τσιγκρίνσκι. Στα χαφ οι Κάνιας και Αντούνες. Στην κορυφή βρέθηκε ο Μάντζης, πίσω από τον Έλληνα φορ, 10άρι ο Μάσας. Δεξιά του Γάλλου ο Σεμπά και αριστερά ο Λοβέρα.

Κυριάρχος ΠΑΟΚ

Ιδανικά άρχισε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό στην Τούμπα για τους «ασπρόμαυρους». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μέσω Ρομαό άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ζίβκοβιτς έκανε τη σέντρα, η μπάλα κατέληξε στον Νάρεϊ ο οποίος με σουτ βρήκε τον αρχηγό του Ιωνικού για το 1-0 του ΠΑΟΚ.

Μετά το γρήγορο τέρμα οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για περισσότερα γκολ. Στον 23′ ο Νάρεϊ από τα δεξιά με κάθετη πάσα βρήκε τον Κωνσταντέλια, ο νεαρός δεν μπερδεύτηκε από την παρέμβαση του Χουτεσιώτη και σε κενή εστία «έσπρωξε» την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπράντον Τόμας ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Ο Νάρεϊ έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής από κοντά «έγραψε» το 3-0 για τον ΠΑΟΚ. Στο 30′ ήταν η στιγμή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Νάρεϊ και με μία λόμπα από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιωνικού για το 4-0.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τη διαφορά των τεσσάρων τερμάτων. Μάλιστα ο Νάρεϊ αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή του πρώτου ημιχρόνου, καθώς συμμετείχε και στα τρία γκολ που πέτυχαν οι συμπαίκτες του.

Ιστορική στιγμή για την ομάδα του ΠΑΟΚ, καταστροφή για τον Ιωνικό

Το ίδιο άσχημα άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο για τον Ιωνικό. Στο 48′ ο Ζίβκοβιτς με σέντρα από τα αριστερά «μοίρασε» στον Μπράντον Τόμας, εκείνις μέσα στην περιοχή του Χουτεσιώτη δοκίμασε με πλασέ από κοντα να κερδίσει τον τερματοφύλακα, αλλά δεν τα κατάφερε. Στην αρχή της φάσης ο Μασάς έκανε ένα περιττό μαρκάρισμα στον Νάσμπεργκ και ο Σιδηρόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα απέβαλλε τον Γάλλο από την αναμέτρηση.

Πέντε λεπτά μετά την πρώτη καλή στιγμή του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ο Νάρεϊ εκτέλεσε το φάουλ, ο Κεντζιόρα πετάχθηκε και με προβολή στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «Δικεφάλου» για το 5-0.

Ο ρυθμός του αγώνα στη συνέχεια έπεσε, όμως στο 90+1 ο Στέφανος Τζίμας διαμόρφωσε το τελικό 6-0 για τον ΠΑΟΚ. Ο 17χρονος έγινε νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Γιώργο Κούδα!

Ο ΠΑΟΚ είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς και στο -2 από τον τρίτο Ολυμπιακό. Αντίθετα ο Ιωνικός μετά την νίκη της Λαμίας με 2-1 επί του Άρη βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και την 14η θέση με 15.

Ταυτότητα του ματς:

ΠΑΟΚ – Ιωνικός, 25ης αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Γήπεδο: Τούμπα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέκου, 4-2-3-1): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κεντζιόρα, Ντάντας, Αουγκούστο (58′ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς (76′ Ρικάρντο), Κωνσταντέλιας (71′ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ (58′ Τάισον) και Μπράντον Τόμας (71′ Τζίμας).

Στο πάγκο έμειναν οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Σόαρες, Ελ Καντουρί.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου, 4-2-3-1): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Ρουμπουλάκου, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Κάνιας, Αντούνες (45′ Τσίμπσαχ), Μάσας, Σεμπά (77′ Τσιριγώτης), Λοβέρα (77′ Πογκοσιάν), Μάντζης (77΄Μάνος).

Στο πάγκο έμειναν οι: Αλέν, Τσιριγώτης,Πογοσιάν, Καμπράλ, Χριστοδουλής, Ελευθεριάδης.

Γκολ: 2′ Ρομαό, 24′ Κωνσταντέλιας, 28′ Μπράντον Τόμας, 30′ Αντρίγια Ζίβκοβιτς, 54′ Κεντζιόρα, 90+1 Τζίμας.

Κίτρινες: 34′ Κάνιας, 42′ Μασάς

Κόκκινες: 48′ Μασάς

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος.

Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης και Γιώργος Χριστάκογλου.

4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης.

VAR: Καραντώνης Δημήτριος, Μεϊντάνας Αντρέας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.