Ολιβέιρα: “Θα μπορούσα να έμενα τυφλός ή να τελείωνε η καριέρα μου” (vid)

Τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την Αγγλία εξήγησε ο Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος μίλησε για το περιστατικό με τον Μινγκς της Άστον Βίλα, που κόντεψε να του στερήσει την όρασή του.

Ο σοβαρός τραυματισμός που είχε στην Αγγλία ως ποδοσφαιριστής της Ρέντινγκ σε ματς με την Άστον Βίλα ήταν ο λόγος που ο Νέλσον Ολιβέιρα αποφάσισε να αποχωρήσει από την Premier League.

Ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην αγγλική ιστοσελίδα «readingchronicle» αναφέρθηκε στο μαρκάρισμα του Τάισον Μινγκς, που κόντεψε να τον αφήσει τυφλό και να τον αναγκάσει να σταματήσει την καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νέλσον Ολιβέιρα:

«Αυτό το συμβάν ήταν που με έκανε να θέλω να φύγω από την Αγγλία, γιατί μετά την Ρέντινγκ (σ.σ έπαιζε δανεικός από την Νόριτς) είχα πολλές πιθανότητες να παραμείνω στην Αγγλία και την Τσάμπιονσιπ. Ήμουν απογοητευμένος με το αγγλικό ποδόσφαιρο, γιατί κατά τη γνώμη μου το έκανε επίτηδες ο αμυντικός της Άστον Βίλα. Οι παίκτες ακόμα και τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο, ξέρουν ότι θα μπορούσε να το αποφύγει εύκολα γιατί βλέπουμε τα πάντα στο γήπεδο. Βλέπουμε πού βάζουμε τα πόδια μας. Επειδή είχε τον πιο βρώμικο τρόπο παιχνιδιού, δεν το απέφυγε.

Με σημάδεψε στο πρόσωπό μου όπως έκανε και με τον Ιμπραΐμοβιτς. Ένας παίκτης σημάδεψε το πρόσωπο δύο παικτών, δεν θυμάμαι να έχει προκαλέσει δυο τραυματισμούς στο πρόσωπο δυο παικτών. Ίσως είναι άτυχος – πρέπει να είναι πραγματικά άτυχος. Ο νυν αρχηγός της Βίλα ζήτησε συγγνώμη εκείνη τη στιγμή, λέγοντας μου τότε χαρακτηριστικά πως «κανείς δεν αισθάνεται χειρότερα από εμένα».

Ήμουν απογοητευμένος γιατί δεν συνέβη τίποτα, δεν υπήρξε καμία τιμωρία. Δεν πήρε ούτε καν κόκκινη κάρτα και δεν τιμωρήθηκε. Ευτυχώς, προς Θεού, έχω μόνο μερικά σημάδια από τότε αλλά θα μπορούσα να είμαι τυφλός ή να σταματήσω την καριέρα μου! Θέλω απλώς να θέσω μια ερώτηση: αν ήταν ο Χάρι Κέιν, ο Μάρκους Ράσφορντ ή ένας άλλος Βρετανός παίκτης στην θέση μου σε αυτό το μαρκάρισμα – θα ήταν η ίδια μεταχείριση; Η FA δεν θα έκανε τίποτα; Δεν το πιστεύω, και αυτό είναι που με κάνει δυσαρεστημένο για την κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.