Αλμέιδα: “Ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και εξαιρετικό προπονητή ο ΠΑΟΚ” (vid)

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στο novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τη μάχη για την κορυφή, αλλά και τα επικίνδυνα στοιχεία στο παιχνίδι των "ασπρόμαυρων".

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στο novasports.gr για το τι περιμένει να συναντήσει η ομάδα του την Κυριακή στην Τούμπα.

Ο Αργεντινός προπονητής άφησε στο παρελθόν τις καλές εμφανίσεις της ΑΕΚ, αλλά και τα νικηφόρα αποτέλεσματα εστιάζοντας πλέον μόνο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: “Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που έχει καλή λειτουργία, έχει ένα καλό και όμορφο στυλ ποδοσφαίρου, σέβομαι τον αντίπαλο όπως κάνουμε με όλους τους αντιπάλους. Έχουν ένθερμους οπαδούς, έναν εξαιρετικό προπονητή, εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, πολλούς νεαρούς παίκτες, κάτι παρόμοιο διαθέτουμε και εμείς”.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε επίσης στις διαφορές που έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά“, ενώ μίλησε και για τη μεγάλη μάχη που γίνεται φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.