Νάρεϊ: “Είναι δικό μας φταίξιμο, των παικτών αποκλειστικά και κανενός άλλου”

Ο Κάλεντ Νάρεϊ μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και την εξέλιξη που είχε

Ο Κάλεντ Νάρεϊ έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και στάθηκε, όπως ο ίδιος είπε, η ευθύνη για το ότι το 0-2 έγινε 2-2, έχει να κάνει με τους παίκτες. 

Αναλυτικά… 

Για το παιχνίδι είπε: “Δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι δύο γκολ στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα! Στα τελευταία πέντε λεπτά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο, δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και όλοι είμαστε θυμωμένοι με τους εαυτούς που δεν πήραμε τη νίκη που αξίζαμε. Αισθανόμαστε σαν να χάσαμε. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να πάρουμε μια σημαντική νίκη σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0, είχαμε μια καλή εικόνα αλλά τα χαλάσαμε όλα στο τέλος. Είναι δικό μας φταίξιμο, των παικτών αποκλειστικά και κανενός άλλου”.

Για τη δική του απόδοση είπε: “Είμαι πολύ απογοητευμένος, πολύ θυμωμένος. Όχι μόνο εγώ, όλοι μέσα στα αποδυτήρια νιώθουμε το ίδιο. Ήταν μια πολύ πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμάς να πάρουμε αυτήν τη νίκη. Στην Τρίπολη ξέρουμε ότι δεν ειναι εύκολο να κερδίσεις και γνωρίζουμε ότι όλες οι μεγάλες ομάδες αφήνουν βαθμούς σε αυτήν την έδρα. Μετά από το 2-0 δεν είναι δυνατόν να μην κερδίζουμε. Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό και να έχουμε τετοια εικόνα στα τελευταία λεπτά και να μην παίρνουμε τους τρεις βαθμούς”.

Πρόσθεσε: “Φυσικά και μπορεί να αποτελέσει ένα μάθημα για εμάς ότι έγινε με τον Αστέρα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουμε έτσι βαθμούς. Είχαμε αρκετά παιχνίδια στο πρώτο κομμάτι της σεζόν που χάσαμε βαθμούς στα τελευταία λεπτά ενώ ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Κερδίζαμε και στο τελευταίο δευτερόλεπτο, χάναμε την νίκη. Αυτό μας συνέβαινε ενώ το σκορ ήταν στο ένα γκολ διαφορά, πλέον έγινε ενώ ήμασταν με 2-0 μπροστά στο σκορ. Αυτό είναι… τρελό, δεν είναι κάτι φυσιολογικό”.

Συμπλήρωσε: “Αυτό το ματς με τον Αστέρα ήταν ένα πολύ πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το γνωρίζαμε πριν αρχίσει το ματς. Μέσα στην σεζόν υπάρχουν παιχνίδια αποφασιστικής σημασίας και ένα από αυτά ήταν αυτό στην Τρίπολη, μια δύσκολη έδρα για όλους. Επειδή λοιπόν ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0 σε ένα τόσο κρίσιμο ματς και δεν πήραμε τη νίκη, είμαστε τόσο απογοητευμένοι με τους εαυτούς μας. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ δυνατοί πνευματικά ως ομάδα και δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας, υπάρχουν και τα πλέι οφ και πρέπει να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, έχουμε ελπίδες”.

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ είπε: “Πρέπει πρώτα να αναλύσουμε τι δεν πήγε καλά στο παιχνιδι με τον Αστέρα, να δούμε τα λάθη μας και μετά θα κάνουμε focus στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό το ματς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.