Θέλει να παραμείνει στην κορυφή

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Βέροια, στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας (17:15 NS 2).

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Βέροια, στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας (17:15 NS 2). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει παράλληλα να αυξήσει τη διαφορά του από τους διώκτες του, ενώ θα έχει στραμμένη την προσοχή του και στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να δει, το αν θα έχει μεγαλύτερη διαφορά από τους τρεις βαθμούς, από τους «ερυθρολεύκους».


Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη αντιμετωπίζει τη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία αποτελεί μέχρι στιγμής, την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς δε θέλει να βρεθούν προ εκπλήξεως. Ο ΠΑΟΚ απέχει μόλις ένα βαθμό από τη δεύτερη της βαθμολογίας «βασίλισσα» του Βορρά.


Ο Αναστασιάδης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Γλύκος θα καθίσει στην εστία, με τους Μαντούρο και Κατσικά στο κέντρο της άμυνας. Οι Κίτσιου και Ρατς θα είναι οι δυο μπακ, με τους Τζιόλη, Τζανδάρη και Κάτσε να αποτελούν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Οι Μακ, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης θα είναι οι τρεις της επίθεσης.


Ο ΠΑΟΚ έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς έχει νικήσει 13 φορές τη Βέροια, σε σύνολο 16 αναμετρήσεων. Η «βασίλισσα» του Βορρά έχει πάρει μόνο μια φορά τη νίκη, το 1968, ενώ δυο αναμετρήσεις, έχουν λήξει ισόπαλες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.