Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 6-1: Εξι-τήριο απ’ την εβδομάδα κρίσης! (hls)

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 6-1 τον Παναιτωλικό και έβγαλε αντίδραση μετά από μια δύσκολη εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 6-1 τον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League και επέστρεψε δυναμικά στα “πράγματα” μετά την ήττα απ΄την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας. Σκόρερ οι Μπακαμπού (9′), Σωκράτης (45′), Καρέλης (50′), Ροντινέι (61′), Κανός (67′), Χάμες (75′) και Βαλμπουενά (90′). Συγκίνησε ο Κανός που αφιέρωσε το γκολ στην αποθανούσα μητέρα του, αποχώρησε με τραυματισμό ο Ρέτσος.

Πως ξεκίνησαν

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Ραμόν, Ρέτσο, Σωκράτη και Ροντινέι στην άμυνα. Στα χαφ βρέθηκαν οι Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ, έχοντας τον Φορτούνη με τον Γκάρι Ροντρίγκες ως εξτρέμ. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Μπακαμπού με τον Χάμες λίγο πιο πίσω του.

Ο Παναιτωλικός του Γιάννη Αναστασίου παρατάχθηκε με τον Κοντογιάννη κάτω από τα δοκάρια και τους Χουχούμη, Λιάβα, Λάρσον και Χατζηθεοδωρίδη στην άμυνα. Στο κέντρο βρέθηκαν οι Μλάντεν, Ντουάρτε και Κολοβός ενώ ως εξτρέμ πήραν θέσεις οι Ντίας και Μόρσεϊ έχοντας τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης.

Οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν μπροστά απ’ τη Θύρα 7 για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη των 21 θυμάτων της τραγωδίας της 8ης Φεβρουαρίου 1981.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Μπακαγκόλ από νωρίς!

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού άνοιξε το σκορ μόλις στο ένατο λεπτό. Ο Εμβιλά έκανε διαγώνια μπαλιά στον Ροντινέι, ο οποίος έκανε ωραία προσποίηση και με το αριστερό σένταρε για τον Μπακαμπού, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-0!

Ο Σωκράτης έβαλε το νερό στο αυλάκι!

Στο 25′ ο Χάμες έκλεψε μέσα στην περιοχή απ’ τον Κολοβό και σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απ’ το δεξί δοκάρι του Παναιτωλικού. Το ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις μέχρι την εκπνοή του. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Παπασταθόπουλος “πέταξε” για να πάρει την κεφαλιά ψηλότερα απ΄όλους και να σημειώσει το 2-0!

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε “ορεξάτος”

Ο Παναιτωλικός δεν πτοήθηκε απ’ το γκολ του Σωκράτη πριν το φινάλε του ημιχρόνου και σκόραρε στο 50′. Απ’ το κόρνερ του Ντουάρτε η μπάλα έφτασε στον Μόρσεϊ κι εκείνος απ’ τα όρια της περιοχής “έκοψε” την μπάλα για τον Κολοβό, ο οποίος κράτησε όσο έπρεπε την μπάλα πριν τη μοιράσει παράλληλα προς τον Καρέλη, ο οποίος μείωσε 2-1! Στο 56′ ο Ρέτσος αποχώρησε με πρόβλημα και επέστρεψε μετά από 3,5 μήνες ο Μπα. Στo 62′ ο Χάμες Ροντρίγκες σκόραρε και επιβραβεύτηκε για τη διάθεση του. Ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Χάμες πήρε την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Παναιτωλικού και να γράψει το 3-1! Ένα λεπτό αργότερα ο Παναιτωλικός είχε μεγάλη ευκαιρία για το 3-2. O Ντουάρτε βρήκε κάθετα τον Ντίας απέναντι απ’ τον Πασχαλάκη, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Συγκίνηση απ’ τον Κανός!

Ο Σέρτζι Κανός δέχτηκε την μπάλα απ’ τον Χάμες μέσα στην περιοχή και αφού απέφυγε τον αμυντικό του Παναιτωλικού πλάσαρε εξαίσια για το 4-1! Ακολούθησε ένας συγκινητικός πανηγυρισμός με τον Κανός να σηκώνει τη φανέλα του Ολυμπιακού για να αποκαλύψει το μήνυμα “Te Amo Mama” (Σε αγαπώ μαμά). Να υπενθυμίσουμε πως ο Ισπανός έχασε πριν από λίγες ημέρες τη μητέρα του. Ο Γκορτσίλας του έδειξε την κίτρινη κάρτα, σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, αλλά τον συλληπήθηκε για την απώλεια. Στο 74′ ο Φορτούνης έκανε την προσπάθεια από αριστερά και πέρασε την μπάλα προς την περιοχή. Ο Κανός “τσίμπησε” και ο Κοντογιάννης τον ανέτρεψε. Ο Γκορτσίλας υπέδειξε την παράβαση και ο Χάμες σκόραρε απ’ τη λευκή βούλα για το 5-1 του Ολυμπιακού.

Ο Κανός αφιερώνει το γκολ στη μητέρα του. ΠΗΓΗ: In Time Sports

O Ματιέ υπέγραψε την “εξάρα”

Ο Ματιέ Βαλμπουενά επέστρεψε στα γκολ έχοντας περάσει στο ματς στο 76′ στη θέση του Χάμες. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρήκε τον Γάλλο έξω απ’ την περιοχή κι εκείνος σούταρε δυνατά για το τελικό 6-1! Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 46 βαθμούς και είναι μόνος τρίτος μετά το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα συναντήσει εκτός έδρας την ουραγό Λαμία. Ο Παναιτωλικός έμεινε στους 24 και υποδέχεται τον Ιωνικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος (57’ λ. τρ. Μπα), Ραμόν, Εμβιλά, Χουάνγκ (77’ Κασάμι), Χάμες (77’ Βαλμπουενά), Γκάρι (57’ Κανός), Φορτούνης (79’ Ελ Αραμπί), Μπακαμπού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κοντογιάννης, Λιάβας (69’ Αποστολάκης), Λάρσον, Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης (69’ Μάρτενσον), Μλάντεν, Ντίας, Κολοβός (83’ Μπουζούκης), Μόρσεϊ (78’ Νταγκό), Ντουάρτε, Καρέλης (83’ Ζοάο Πέδρο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.