Ολυμπιακός: Να είναι όλοι “επαγγελματίες” απόψε, παίκτες και εξέδρα!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο "Γ. Καραϊσκάκης" (21.00, MC Novasports.gr) σ' ένα ματς λεπτών ισορροπιών.

Πολύ σωστά μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης εν όψει του παιχνιδιού του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναιτωλικό (21.00, MC Novasports.gr) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. “Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω για ένα αποτέλεσμα”, δήλωσε ο έμπειρος πορτιέρε, αναφερόμενος στη βαριά ήττα με 3-0 απ’ την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Αυτή ακριβώς η νοοτροπία πρέπει να επικρατήσει απόψε κόντρα στους Αγρινιώτες τόσο στον αγωνιστικό χώρο από πλευράς των παικτών του Ολυμπιακού, όσο και στην εξέδρα από πλευράς φιλάθλων.

Οι παίκτες πρέπει να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν ικανοί να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τους ενεργούς στόχους της σεζόν, απέναντι μάλιστα σε μια επικίνδυνη ομάδα. Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός προερχόταν από εντός έδρας ήττα απ΄τον ΠΑΟΚ (1-2) και πέρασε άνετα απ’ το Αγρίνιο. Αντίστοιχα οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να αφήσουν πίσω την ισοπαλία στην Τούμπα (0-0) και κυρίως την ήττα στην “OPAP Arena” και να επιστρέψουν στα τρίποντα.

Απ’ την άλλη πλευρά οι φίλαθλοι πρέπει να σταθούν κοντά στην ομάδα, χωρίς περιττές αποδοκιμασίες εκείθεν και εντεύθεν, καθώς μόνο περισσότερο κακό μπορούν να προκαλέσουν. Ο Ολυμπιακός δεν απέκτησε εν μία νυκτί παθογένειες, ούτε αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Μίτσελ. Το καλύτερο είναι να στηριχθεί το υπάρχον σχήμα και όσοι είναι απογοητευμένοι, να εκφραστούν συγκρατημένα.

Ακολουθούν παιχνίδια ορόσημα για τη φετινή σεζόν και ο Ολυμπιακός δεν απέχει πολύ απ’ το να χάσει τις ελάχιστες πιθανότητες αντεπίθεσης. Οπότε με ψυχραιμία και με τη σκληρή δουλειά την οποία προανήγγειλε ο Μίτσελ, όλοι θα δουν καλύτερες μέρες και αποτελέσματα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.