Ολυμπιακός: “Κατεπείγον” rotation με Παναιτωλικό!

Ο Μίτσελ θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ματς με τον Παναιτωλικό (13/02, 21.00, MC LIVE Novasports.gr).

Η ήττα απ’ την ΑΕΚ, τα προβλήματα τραυματισμών, οι τιμωρίες και φυσικά το βεβαρημένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού θα οδηγήσουν τον Μίτσελ σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών στο ματς της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον Παναιτωλικό (13/02, 21.00, MC LIVE Novasports.gr) στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Ισπανός προπονητής περιμένει να δει ποια θα είναι η κατάσταση των Πεπ Μπιέλ και Χάμες Ροντρίγκες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Κολομβιανός έχασε το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ και γίνεται προσπάθεια, χωρίς να φορτιστεί, να λάβει μέρος στην αποστολή του ματς με τον Παναιτωλικό. Σε ό,τι αφορά τον Μπιέλ, μετά την αποχώρηση του απ΄το ματς με την ΑΕΚ, αντιμετωπίζεται συντηρητικά, για να μην επεκταθεί το πρόβλημα τραματισμού του. Ο Μίτσελ ετοιμάζει τους Γκάρι Ροντρίγκες, Φορτούνη και Μασούρα για τη μεσαία γραμμή σε περίπτωση που οι Χάμες και Μπιέλ δεν προλάβουν το ματς με τους Αγρινιώτες.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας, κάτι που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος Ραμόν είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ θέλει να φρεσκάρει και το κέντρο της άμυνας, δίνοντας τις απαραίτητες πνευματικές “ανάσες” στον Ντόη και ίσως δούμε να επανεμφανίζεται ο Ουσεϊνού Μπα (μετά από διάστημα αποχής 3,5 μηνών). Ο Παπέ Σισέ επίσης θα είναι στην αποστολή και εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί και αγωνιστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.