Άρης: Ο Πάλμα εξηγεί την αποχώρηση του Ροντρίγκεζ και μιλά για το μέλλον του (pic)

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός των "Κιτρίνων" δεν έκρυψε την πικρία του για τη φυγή του συμπατριώτη του ενώ αναφέρθηκε και στις προσωπικές του φιλοδοξίες

Ο Λουίς Πάλμα, που ακόμη δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο 2023 με τον Άρη λόγω του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του τόσο για τον Έντουιν Ροντρίγκεζ όσο και για τον εαυτό και το μέλλον του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Όπως σημειώνει η “La Prensa”: “Το πρόβλημα που είχε ο Έντουιν ήταν πως ο Άρης είχε έξι ξένους, όλοι τους νέοι, οπότε αυτός έμενε εκτός. Αυτό τον σκότωσε συναισθηματικά επειδή δεν τον κάλεσαν σε όλα τα παιχνίδια και τον καταλαβαίνω γιατί προπονείσαι καλά όλη την εβδομάδα και μετά σου λέει ο προπονητής πως δε σε υπολογίζει. Δυστυχώς πέρασε μήνες δίχως ν’ αγωνιστεί, απελπίστηκε αφού έπαιξε μόνον δέκα πέντε λεπτά στο Πρωτάθλημα μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα”.

Λουίς Πάλμα

Και συνέχισε: “Προπονούνταν καλά, του είπα πως θα έρθει η ώρα η ευκαιρία κι όταν έρθει θ’ απογειωθεί αλλά δυστυχώς δεν το έλαβε υπ’ όψιν του. Έπαιξε μόνον δύο αγώνες κι η απόγνωση είναι …. αρκετά περίπλοκη. Αργότερα μιλήσαμε και μου είπε πως θέλει να γυρίσει να παίξει στην Ονδούρα, οπότε ελπίζουμε να πάει καλά και να πάρει την …. εκδίκησή του από την Ευρώπη“.

Αναφερόμενος στη δική του περίπτωση είπε: “Περίμενα τρεις μήνες για να ξεκινήσω, μίλησα με τον ατζέντη μου για να μου βρει άλλη ομάδα αλλά μου είπε να μείνω κι έτσι συνέχισα να προπονούμαι. Μόνον όταν ήρθε ως τεχνικός ο κ. Μπούργος άρχισα να παίζω όσο δεν είχα παίξει τους προηγούμενους μήνες. Ο Έντουιν μου είπε πως αποφάσισε να φύγει γιατί ήθελε να μπει σε ρυθμό και να παίξει ξανά. Υπήρχε μια περίοδος που τραυματίστηκαν …. δέκα ποδοσφαιριστές στον Άρη αλλά εκείνος είχε ήδη φύγει. Σκεφτόμουν πως εκείνη ήταν η ευκαιρία του να παίξει“.

Σ’ ερώτηση για το πού θα ήθελε ν’ αγωνιστεί σε κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο απάντησε: “Δεν πρόκειται να σας πω ομάδα αλλά θα ήθελα στο ισπανικό Πρωτάθλημα, την Premier League ή την Bundesliga. Θα ήθελα οποιαδήποτε ομάδα από την Αγγλία αλλά ίσως την Τσέλσι ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ‘ανεβαίνει’“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.