Μαρινάκης: “Πρωταθλητές τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», θέλουμε να βοηθήσουμε και την Τουρκία” (vid)

Δείτε τι δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Τις εγκαταστάσεις του σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο” επισκέφθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Τρίτης (07/02), με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ηγείται της αντιπροσωπείας, ενώ μαζί ήταν και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Εκεί τους υποδέχτηκε η πρόεδρος της “ΕΛΠΙΔΑΣ” Μαριάννα Βαρδιονογιάννη με τους παίκτες της ομάδας να ξεναγούνται στις εγκαταστάσεις και να συναντούν μικρούς φίλους του Ολυμπιακού, για να φωτογραφηθούν μαζί τους και να τους χαρίσουν δώρα.

O Βαγγέλης Μαρινάκης δηλωσε:

 “Από το 2011, σήμερα είναι η 13η φορά που ερχόμαστε. Είναι μία παράδοση για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Ο Ολυμπιακός τα περισσότερα χρόνια είναι πρωταθλητής, έχει νοοτροπία πρωταθλητή και τα παιδιά εδώ μέσα, αλλά και εσείς οι ίδιοι, αυτό που κάνετε, είναι πρωταθλητισμός στις ζωές ανθρώπων, στις ζωές νέων παιδιών. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτό και να ξέρετε ότι θα είμαστε κοντά σας σε όλη αυτήν την προσπάθεια για τα χρόνια που έρχονται. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε αυτό το εγχείρημα με όλες μας τις δυνάμεις και οι αθλητές μας είναι εδώ να δώσουν κουράγιο σε αυτά τα παιδιά. Να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε αυτό που κάνετε. Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά, να έχουμε υγεία, έχουμε δει πάρα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό με την πανδημία. Είδαμε και αυτό που έγινε, το τραγικό, στην Τουρκία, χθες. Και εκεί θα θέλαμε να συμπαρασταθούμε όσο μπορούμε, είναι τραγικό. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και για άλλη μια φορά εύχομαι υγεία σε όλους και σε εσάς κυρία Βαρδινογιάννη να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη σε αυτό το λειτούργημα που κάνετε, να είστε πάντα καλά”.

Δείτε video απ’ την επίσκεψη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.