Χριστοδουλόπουλος: “Στον Άρη τιμώ τον πατέρα μου!” (vid)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σχολίασε το επιπλέον κίνητρό του να συμφωνήσει με την ΠΑΕ Άρης, που δεν είναι άλλο από τη συλλογική προτίμηση του πατέρα του!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τη συμφωνία που έκανε με την ΠΑΕ Άρης για συνεργασία, δεν χάρηκε απλώς για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως τόνισε χθες (6/2) άμα τη αφίξει του στη Θεσσαλονίκη. Είχε έναν επιπλέον λόγο, ένα επιπλέον κίνητρο να συμφωνήσει με τους “κίτρινους” κι αυτό ήταν η συλλογική προτίμηση του πατέρα του, όπως δήλωσε σήμερα (7/2) στο επίσημο κανάλι της ομάδας!

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση σχετικά με την έλευσή του στον Άρη απάντησε: “Είναι ο 6ος σταθμός στην καριέρα μου σε ελληνική ομάδα και είναι στην πόλη που γεννήθηκα. Μάλιστα, επιστρέφω στο πρώτο γήπεδο που πήγα ως θεατής. Μακάρι να είναι και το τελευταίο μου ως ποδοσφαιριστής, ευχόμενος αυτή η συνεργασία να κρατήσει πολύ. Ο μπαμπάς μου είναι Αρειανός! Ζούσε για αυτή την ομάδα, του άρεσε πολύ. Τώρα, θέλω να τον τιμήσω με την παρουσία μου εδώ”.

Για την όρεξη που δείχνει ερχόμενος στον Άρη είπε: “Όταν είσαι σε μία μεγάλη ομάδα, το κίνητρο είναι καθημερινό. Από την προπόνηση μέχρι τη συμπεριφορά σου έξω από το γήπεδο. Το άθλημα μας δίνει πολλά. Οπότε πρέπει να το ακολουθούμε πιστά και να είμαστε το παράδειγμα. Πόσο μάλλον όταν είσαι σε μία μεγάλη ομάδα”.

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος του Άρη από αυτόν τόνισε: “Έχουν δει πολλά στο παρελθόν. Έχω τα στοιχεία μου και προσπαθώ να τα κρατήσω σε υψηλό επίπεδο. Δεν χρειάζεται να δίνουμε υποσχέσεις. Προσπαθώ πάντα να τιμώ το ψωμί μου! Από εκεί και πέρα, θα τα δούμε όλα στο γήπεδο”.

Για τα ηγετικά στοιχεία που περιμένουν πολλοί να βγάλει στην ομάδα ήταν κάθετος: “Για αυτό ήρθα! Αν έπρεπε να στείλω ένα μήνυμα, είναι αυτό. Το πιστεύω και το λέω με το χέρι στην καρδιά!”

Για τη διαθεσιμότητά του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που ακολουθεί είπε: “Θα πάω τώρα στην προπόνηση και θα δούμε όλα εκεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.