Ατρόμητος – ΑΕΚ: Πώς διαπίστωσαν το πρόβλημα ύψους στα δοκάρια οι «κιτρινόμαυροι»

Το πρόβλημα με τις εστίες στο γήπεδο του Περιστερίου διαπίστωσαν παίκτες της ΑΕΚ και στη συνέχεια το επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» ενημέρωσε τον διαιτητή, Μανούχο.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε οριστικά για αντικανονικό ύψος στις εστίες του γηπέδου. Το πρόβλημα με το αντικανονικό ύψος του οριζόντιο δοκαριού διαπίστωσαν ύστερα από την καθιερωμένη βόλτα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Στη συνέχεια οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» ενημέρωσαν τον προπονητή τερματοφυλάκων Κάρλος Ρόα και ακολούθησε η ενημέρωση στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» πήγαν στην εστία και διαπίστωσαν από μετρήσεις ότι υπάρχουν διαφορές με κυμαινόμενες τιμές πέντε ωε επτά εκατοστά σε διαφορετικά σημεία. Το πρόβλημα υπήρχε και στις δύο εστίες. Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ απευθύνθηκαν στον διαιτητή Μανούχο, ο οποίος μέτρησε και αυτός με τη διαιτητική ομάδα διαπιστώνοντας ότι όντως υπάρχει θέμα ύψους.

Όπως επισημαίνουν από την πλευρά της, η ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση με τον αρχηγό Σέρχιο Αραούχο όπως προβλέπει ο κανονισμός. Μάλιστα δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθούν να παίξουν υπό αντικανονικές συνθήκες και μετά ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία με βάση πάντα τα όσα αναφέρει ο κανονισμός.

Δόθηκε ένα διάστημα 30 λεπτών στους ανθρώπους του Ατρόμητου για να διορθωθεί το πρόβλημα, ωστόσο έπειτα και από τις ενέργειες που έλαβαν χώρα, στις μετρήσεις που έγιναν εν συνεχεία, διαπιστώθηκε πως οι διαστάσεις εξακολουθούσαν να είναι αντικανονικές.

Από τη στιγμή που έγινε ό,τι υπαγόρευε ο κανονισμός και ενώ το πρόβλημα δεν διορθώθηκε, ο Μανούχος έκλεισε το φύλλο αγώνα σημειώνοντας τον λόγο της μη διεξαγωγής του παιχνιδιού στο Περιστέρι.

«Τα πράγματα είναι πολύ απλά κι επαναλαμβάνουμε πως τα γεγονότα από μόνα τους δίνουν τις απαντήσεις», υπογραμμίζουν οι «κιτρινόμαυροι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.