Άρης: Συμφωνία με Χριστοδουλόπουλο!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συμφώνησε με την ΠΑΕ Άρης για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και θα γίνει ο πρώτος παίκτης, ο οποίος θα έχει συνεργαστεί και με τους πέντε μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Σε συμφωνία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ήρθε σήμερα (5/2) η ΠΑΕ Άρης. Οι διοικούντες το σύλλογο συμφώνησαν με τον 36χρονο Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό για συνεργασία μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα και να αποτελέσει την τέταρτη προσθήκη στο ρόστερ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μετά τους Βλάντιμιρ Νταρίντα, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Λούκας Ρουπ.

Ο Χριστοδουλόπουλος προέρχεται από την αγορά των ελεύθερων παικτών, καθώς την 1η Φεβρουαρίου έλυσε το συμβόλαιό του με την Ανόρθωση, στην οποία ανήκε από τον Ιούλιο του 2021. Την τρέχουσα σεζόν είχε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Κύπρου και άλλη 1 στο Κύπελλο Κύπρου, μετρώντας κανένα γκολ και από 1 ασίστ σε κάθε έναν από τους δύο θεσμούς. Τελευταία του συμμετοχή σε επίσημο αγώνα ήταν στις 10 Νοεμβρίου 2022, με αντίπαλο την Πάφο.

Αυτό που συνεκτίμησαν οι διοικούντες τον Άρη, πέρα από την αγωνιστική αξία του παίκτη, είναι ότι γνωρίζει άριστα τα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο μετράει 226 συμμετοχές συνολικά, με 41 γκολ και 23 ασίστ. Επίσης, ότι μέχρι πρότινος συμμετείχε στις προπονήσεις της Ανόρθωσης, που σημαίνει ότι δεν ήταν σε απραξία, ότι ήθελε ο ίδιος να επιστρέψει στην Ελλάδα, δηλώνοντας ορεξάτος γι’ αυτό και ότι μπορεί να βοηθήσει γενικότερα με την παρουσία του στα αποδυτήρια.

Για τον Χριστοδουλόπουλο, ο Άρης θα είναι η έκτη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ, το οποίο διευρύνει τώρα, καθώς θα γίνει ο μοναδικός παίκτης που θα έχει περάσει από τους Big 5 του ελληνικού ποδοσφαίρου! Θυμίζουμε ότι ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ, μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ η τελευταία του ομάδα στην Ελλάδα πριν την κυπριακή Ανόρθωση ήταν ο Ατρόμητος.

Τις περισσότερες συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει με τον Παναθηναϊκό (131, 25 γκολ, 13 ασίστ), μετά με την ΑΕΚ (83, 24 γκολ, 10 ασιστ), τον ΠΑΟΚ (63, 10 γκολ, 3 ασίστ), τον Ολυμπιακό (34, 10 γκολ, 2 αίστ) και τον Ατρόμητο (26, 4 γκολ, 1 ασίστ). Στην Ανόρθωση κατέγραψε 53 συμμετοχές, 15 γκολ και 5 ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.