Πογέτ: «Με καλό Χάμες, ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει κάθε ματς»

Αποθέωσε τον Κολομβιανό ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδος.

«Όταν ο Χάμες είναι καλά, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι».

Αυτό -μεταξύ άλλων- τόνισε ο Γκουστάβο Πογέτ, σε συνέντευξή του στο «Caracol Radio» (από τα κυριότερα ραδιοφωνικά δίκτυα στην Κολομβία), όπου εκθείασε τον Κολομβιανό διεθνή μέσο, διαβεβαιώνοντας ότι είναι απαραίτητος στην ομάδα του, αλλά και πως «στον Ολυμπιακό αγαπούν τον Χάμες».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι θα βρεθεί να παρακολουθήσει τον ίδιο και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

«Ήταν εντυπωσιακό, δεν μπορείτε να φανταστείτε, ήταν τρομερό. Όταν έφτασε ο Χάμες, είχε τρομερό αντίκτυπο, από εκείνη τη στιγμή, όλοι, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, πήγαν να τον δουν λέγοντας: «Ας δούμε, πώς είναι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς επηρεάζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Όταν ο Χάμες είναι καλά, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι», τόνισε ο Ουρουγουανός προπονητής της εθνικής Ελλάδας-από το Φεβρουάριο του 2022-, μιλώντας για τον αντίκτυπο που έχει ο Χάμες Ροντρίγκες στους πρωταθλητές.

«Την Κυριακή θα τον ξαναδώ, παίζουν ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ. Δείχνει αυτό που είναι. Σε επίπεδο δημοτικότητας τον αγαπούν εδώ, στον Ολυμπιακό τον αγαπούν, ίσως το παιχνίδι στο οποίο είχε τη μεγαλύτερη επιρροή, σε προσωπικότητα, παρουσία, τρόπο παιχνιδιού, ήταν όταν έπαιξαν με τον Παναθηναϊκό, που είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι», πρόσθεσε.

«Αυτό που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και αυτό τον εκτόξευσε γιατί ο κόσμος περίμενε να δει πώς θα τα πήγαινε. Από αυτή την άποψη, να είστε σίγουροι γιατί σήμερα είναι πολύ κοντά, δεν λέω στην καλύτερη στιγμή γιατί τα χρόνια περνούν για όλους, αλλά επηρεάζει πολύ το αποτέλεσμα του αγώνα».

Στη συνέχεια ο Πογέτ τόνισε τη σημασία του «10» για τον ίδιο και το σημερινό ποδόσφαιρο:

«Τους εντοπίζω και τους βοηθάω. Έχω παίξει στην Ελλάδα με δύο νούμερο 10 ταυτόχρονα. Πρέπει να τους βάλεις σε μια παράσταση … Είναι μια πολύ ιδιαίτερη θέση, νομίζω ότι το σημερινό «10» είναι πιο έντονο, πιο συμμετοχικό, με καλύτερη σωματοδομή από το «10» που έπαιζε μόνο με την μπάλα. Πρέπει όμως να το εντοπίσεις και να βρεις μια φόρμουλα και νομίζω ότι στον Ολυμπιακό ο Χάμες το κάνει με αυτό τον τρόπο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.