Αλμέιδα: “Δεν μου επιτρέπεται να κοιτάζω τη θέση μας στην βαθμολογία” (vid)

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα του είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως: “Γνωρίζουμε αρκετά τον Ατρόμητο, τον έχουμε αναλύσει, τον αντιμετωπίσαμε στον Α’ γύρο, είναι δύσκολη και συμπαγής ομάδα. Έχουν καλά στοιχεία και εμείς θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας σκεπτόμενοι και το παιχνίδι του αντιπάλου“.

Σχετικά με την πρώτη θέση που καταλαμβάνει πλέον η ομάδα του στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Αλμέιδα τόνισε: “Στην πραγματικότητα νιώθω ικανοποιημένος όταν η ομάδα αποδίδει καλά. Έχοντας την εμπειρία από την παρουσία μου σε άλλα πρωταθλήματα, όπου είναι παρόμοια με το ελληνικό ή διαφορετικά και κυρίως με τον τρόπο που είναι οργανωμένο το ελληνικό πρωτάθλημα σε εμένα προσωπικά δεν μου επιτρέπεται να κοιτάζω τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ματίας Αλμέιδα στο novasports.gr:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.