Ατρόμητος: Επίσημος ο δανεισμός του Αγκιμπού Καμαρά από τον Ολυμπιακό

O Ατρόμητος πήρε τον Αγκιμπού Καμαρά ως δανεικό από τον Ολυμπιακό, με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό να δηλώνει... πεινασμένος να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και επίσημα το δανεισμό του Αγκιμπού Καμαρά από τον Ολυμπιακό για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έξι λεπτά πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου βρήκε νέα στέγη στο Περιστέρι, όπου θα παίξει με τη φανέλα του Ατρόμητου ως δανεικός. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είναι παίκτης του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι του 2021 και φέτος δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο ίδιος μίλησε για την μετακίνησή του στα Δυτικά Προάστια:

«Θέλω πρώτα από όλα να χαιρετήσω τους φίλους του Ατρόμητου, γιατί είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου και ήθελα πολύ να παραμείνω στην Ελλάδα και ειδικότερα για τον Ατρόμητο. Χαίρομαι πολύ για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα και για το γεγονός ότι έγινε αυτό που ήθελα, ερχόμενος εδώ. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Ατρόμητο και ξέρω ότι είναι μια δυνατή ομάδα, που ξέρει πάντα να βάζει δύσκολα στους αντιπάλους του, με τους στόχους του να είναι υψηλοί.

Σε αυτό θέλω να βοηθήσω και εγώ, καθώς έχω μεγάλο κίνητρο και… πείνα να παίξω ποδόσφαιρο και με αυτόν τον τρόπο εύχομαι να βοηθήσω τον Ατρόμητο να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι είμαι λίγες ώρες στο Περιστέρι, είμαι εντυπωσιασμένος από τις προπονητικές εγκαταστάσεις που μπορούν να συγκριθούν με αυτές των κορυφαίων συλλόγων και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι άμεσα στη διάθεση του προπονητή μου και εύχομαι μαζί με τη στήριξη των οπαδών μας, τους οποίους γνωρίζω από τις φορές που έχω παίξει στο Περιστέρι, να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.