ΑΕΚ: Στιγμές από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Παλαιμάχων (pics)

Λαμπρή εκδήλωση στην κοπή της πίτας των Παλαιμάχων στην οποία έδωσε το «παρών» ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδας, αλλά και πολλά άλλα μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Την ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος της ομάδας μας συγκεντρώθηκαν απόψε σε εστιατόριο της Νέας Χαλκηδόνας και υποδέχθηκαν και τυπικά το 2023, παρόντος του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και του προπονητή της ομάδας Ματίας Αλμέιδα, που αποδέχθηκε την πρόσκληση του συνδέσμου, μαζί με όλο του το επιτελείο.

Μάλιστα, ο Αργεντινός τεχνικός συγκίνησε όταν παίρνοντας το λόγο τόνισε: «Έχασα τον πατέρα μου από την πανδημία, θα ήθελα πολύ να είναι εδώ για να με έβλεπε να είμαι κομμάτι αυτού του κλαμπ. Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα μας και εμείς τα παιδιά της. Εγώ και οι συνεργάτες μου νιώθουμε ότι είμαστε μέλη μιας μεγάλης οικογένειας και θα είμαστε ευτυχείς αν καταφέρουμε να αφήσουμε το σημάδι μας στην ιστορία αυτού του μεγάλου κλαμπ».

Ήταν μια όμορφη βραδιά σε οικογενειακό κλίμα, αλλά και με έντονες αναφορές σε αυτούς που δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας και ιδιαίτερα στον Στέλιο Σεραφείδη. Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Καραφέσκος στην ομιλία του έκανε αναφορά στον εκλιπόντα προκάτοχό του και παλιό του συμπαίκτη και φίλο, λέγοντας ότι «δεν πρόλαβε να δει την αγαπημένη μας ομάδα να επιστρέφει στο σπίτι της, αλλά θα μας βλέπει από εκεί ψηλά να απολαμβάνουμε αυτό το παλάτι και θα δίνει την ευλογία του στους ποδοσφαιριστές μας για να φέρουν την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή».

Ο κ. Καραφέσκος στην ομιλία του δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη όλων προς τον κ. Μελισσανίδη για την κατασκευή του νέου γηπέδου και τόνισε τα εξής: «Η ΑΕΚ επέστρεψε και πάλι εκεί που ανήκει και εδώ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα μείνει για πάντα. Πρόεδρε, σε σένα το χρωστάμε όλο αυτό και σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».

Τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο ιστορικός ηγέτης της Original 21 Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Θωμά Μαύρο, ο επί σειρά ετών φυσιοθεραπευτής της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ και πρώην αθλητής στίβου του συλλόγου Γιώργος Ψαρογιάννης, που παρέλαβε την πλακέτα του από τον Νίκο Πανταζή και o Aντιπύραρχος, Διοικητής στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό, Γιώργος Πετρόπουλος, τον οποίο βράβευσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Παναγιώτης Κονέ, ο Αθλητικός Διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο Τεχνικός Διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι, ο team manager Δημήτρης Ναλιτζής, ο σύμβουλος επικοινωνίας Γιάννης Καραλής και ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Τάσος Τσατάλης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχόμενος στην ΑΕΚ να πραγματοποιήσει μέσα στο 2023 τους αγωνιστικούς της στόχους.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης.

Η Βασιλόπιτα των παλαιμάχων. ΠΗΓΗ: In Time Sports
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην κοπή της πίτας. ΠΗΓΗ: In Time Sports
Ο Κώστας Νεστορίδης στην κοπή της πίτας των Παλαιμάχων,
Στην κοπή της πίτας των Παλαιμάχων.
Ο Θωμάς Μαύρος στην κοπή της πίτας των Παλαιμάχων. ΠΗΓΗ: In Time Sports
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.