Το γεμάτο ρόστερ της ΑΕΚ

Με αφορμή τις δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδας που τόνισε πως έχει δύο με τρεις παίκτες σε κάθε θέση, αναλύουμε το ρόστερ της ΑΕΚ.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να μην προχωρά σε μεταγραφική ενίσχυση πλην της απόκτησης του Πάολο Φερνάντες, ο οποίος ωστόσο ήταν μεταγραφή καλοκαιριού, αλλά είχε μείνει δανεικός στον Βόλο μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Ισπανός είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο στο ρόστερ της Ένωσης σε σχέση με αυτούς που ξεκίνησαν την πορεία της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι. Από εκεί και έπειτα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι αυτοί που υπήρχαν, με τον Ματίας Αλμέιδα δικαιότατα να τονίζει πως έχει δύο με τρεις επιλογές για κάθε θέση.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς εννοεί ο Αργεντινός προπονητής

Στην εστία της ΑΕΚ υπάρχουν οι βασικές επιλογές των Αθανασιάδη και Στάνκοβιτς, με τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ να αποτελεί τρίτη λύση εφόσον χρειαστεί να μπει στα πλάνα.

Στο δεξί άκρο της άμυνας, συναντάμε τους Ρότα, Σιντιμπέ, ενώ υπάρχει και ο Ραντόνια. Σαν έσχατη λύση έχουμε δει και τον Ορμπελίν Πινέδα να παίζει σε κάποια ματς.

Βίντα και Μουκουντί δεσπόζουν στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Στα αριστερά, ίσως υπάρχει το μεγαλύτερο θεωρητικά πρόβλημα διότι καθαρόαιμος αριστερός μπακ είναι μόνο ο Εχσάν Χατζισαφί αυτή τη στιγμή, με τον Μοχαμαντί να παραμένει τραυματίας και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει. Στη συγκεκριμένη θέση ωστόσο έχουν ανταποκριθεί με επιτυχία φέτος οι Σιντιμπέ και Ραντόνια στο κύπελλο.

Στο κέντρο της άμυνας Μουκουντί και Βίντα είναι οι βασικές επιλογές, με τους Τζαβέλλα και Μήτογλου να αποτελούν παίκτες που όποτε επιλέγονται συνεισφέρουν το μάξιμουμ.

Στα χαφ, πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές διότι λίγο-πολύ μπορεί να παίξουν οι περισσότεροι που βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΚ από τη μέση και μπροστά. Αμυντικά χαφ είναι Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γαλανόπουλος και Φράνσον, ενώ στη συγκεκριμένη θέση μπορεί να παίξει ο Πινέδα, ο Γκατσίνοβιτς και ο Μάνταλος που είναι παίκτες που συνεισφέρουν περισσότερα στο οργανωτικό κομμάτι. Οι τρεις τελευταίοι μπορούν να παίξουν και στις πλευρές.

Ένα πολυεργαλείο για τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Στις πλευρές συναντάμε τους Άμραμπατ, Ελίασον, Τσούμπερ, Φερνάντες, ο Αραούχο και ο Λιβάι Γκαρσία αν χρειαστεί μπορούν να παίξουν επίσης, αλλά και ο νεαρός Θεοδόσης Μαχαίρας.

Στην επίθεση, το δίδυμο συνήθως είναι Αραούχο, Γκαρσία, ενώ υπάρχει ο αξιόπιστος στο σκοράρισμα Φαν Βέερτ, αλλά και ο νεαρός Μιχάλης Κοσίδης. Επίσης, στα τελευταία ματς έχουμε δει σαν δεύτερο επιθετικό τον Στίβεν Τσούμπερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.