Καστάνο: «Το αριθμητικό πλεονέκτημα μας βοήθησε» (vid)

Ο Πέπε Καστάνο τόνισε ότι η αποβολή του Δημήτρη Κουρμπέλη έδωσε αβαντάζ στον Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας (30/1) στο "Θ. Κολοκοτρώνης", το οποίο η ομάδα της Αρκαδίας εκμεταλλεύτηκε και νίκησε

Ο Πέπε Καστάνο εστίασε στην αποβολή του Δημήτρη Κουρμπέλη μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Δευτέρας (30/1) στο “Θ. Κολοκοτρώνης”, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Όπως επισήμανε μιλώντας στη NOVA ο Ισπανός αμυντικός της ομάδας της Αρκαδίας, η κόκκινη κάρτα που είδε ο αρχηγός των “πράσινων” αποτέλεσε μεγάλο πλεονέκτημα για τους γηπεδούχους, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν για να φτάσουν στη νίκη.

“Η ομάδα μας μπήκε καλά στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά. Μπορούσαμε να μπλοκάρουμε τον αντίπαλο. Είχαμε την τύχη να έρθει η αποβολή. Μετά είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, πήραμε την κατοχή της μπάλας. Στο τέλος βρήκαμε τη φάση που θέλαμε, σκοράραμε και νικήσαμε”, δήλωσε αρχικά στον Αποστόλη Λάμπο.

Και συνέχισε: “Πιστεύαμε από την αρχή ότι μπορούμε να νικήσουμε! Η αποβολή, όμως, είναι αλήθεια ότι μας βοήθησε. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά μόνο εμείς είχαμε την μπάλα και καταφέραμε τελικά να επικρατήσουμε”.

Στην ερώτηση για την πορεία του Αστέρα συνολικά ως τώρα στο πρωτάθλημα, απάντησε: “Τα πράγματα από την αρχή της σεζόν δεν μας έχουν πάει όσο καλά θέλαμε. Στην έδρα μας είμαστε πιο δυνατοί, ενώ έξω είναι πιο δύσκολη η κατάσταση για εμάς. Μένουν αρκετά παιχνίδια, όμως, και ο στόχος μας είναι πάντα η είσοδος στα πλέι οφ!”

Σχετικά με τα αποτελέσματα του Αστέρα απέναντι στις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, ο Καστάνο είπε: “Και οι τέσσερις αυτές ομάδες είναι δυνατές. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί τους. Εντός έδρας έχουμε περισσότερες πιθανότητες να το κάνουμε αυτό”.

Ερωτώμενος για το ποια από τις τέσσερις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία κρίνει ότι είναι φαβορί για τον τίτλο, τόνισε: “Δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί! Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο πολλά μπορούν να συμβούν. Ο Παναθηναϊκός, για παράδειγμα, έμεινε πίσω από την πρώτη θέση, αλλά και πάλι είναι μέσα στη διεκδίκηση. Θα πάει ως το τέλος αυτή η κόντρα!”

Για να καταλήξει, επιστρέφοντας και πάλι στη νίκη του Αστέρα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Στα πρώτα είκοσι λεπτά, όταν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα ακόμη, υπήρχε πίεση από τον αντίπαλο, ο οποίος δημιούργησε κάποιους κινδύνους για εμάς. Το αριθμητικό πλεονέκτημα στη συνέχεια, όμως, μας βοήθησε. Νιώσαμε άνεση στο παιχνίδι και σιγουριά. Αυτά μας οδήγησαν στη νίκη!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.