Κουρμπέλης στο Monday FC: «Είμαι υπεύθυνος για την ήττα…» (vid)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, ανέλαβε την ευθύνη για τη σημερινή (30/1) ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα στην Τρίπολη, λόγω της αποβολής του στο 33ο λεπτό

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν κρύφτηκε μετά το σημερινό (30/1) παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη και την ήττα από τον Αστέρα εκεί. Αντιθέτως, ο αρχηγός των “πράσινων” εμφανίστηκε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα και στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη αυτού του αποτελέσματος, το οποίο έριξε την ομάδα του από την πρώτη θέση του πίνακα της Stoiximan Super League.

“Ποδοσφαιρικά δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό το παιχνίδι”, είπε αρχικά. Και συνέχισε: “Εγώ είμαι ο υπεύθυνος για την ήττα της ομάδας μου, γιατί την άφησα με δέκα παίκτες. Δέχομαι όποια κριτική μου γίνει γι’ αυτό”.

Σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του αυτό το διάστημα απάντησε: “Δεν περνάμε καλό φεγγάρι. Είχαμε συνηθίσει να έχουμε άλλα στάνταρντς και άλλα αποτελέσματα. Το ποδόσφαιρο, όμως, έτσι είναι. Στο δεύτερο γύρο έχουμε μεγάλη διαφορά στο πώς χάνουμε κάποια παιχνίδια σε σχέση με ό,τι γινόταν στον πρώτο γύρο. Δεν πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι, αλλά να προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη”.

Στην ερώτηση,αν υπάρχει πίεση στην ομάδα, που οδηγεί σε αρνητικά αποτελέσματα, τόνισε: “Από την αρχή είχαμε πίεση. Σε κάθε αγώνα έχουμε πίεση, γιατί θέλουμε να νικάμε πάντα. Το περιμέναμε ότι θα συνέβαινε να μας κυνηγάνε όλοι, όπως συμβαίνει πάντα με την ομάδα που είναι στην πρώτη θέση. Κάποια ματς δεν μας πήγαν, όπως τα θέλαμε. Είμαστε καλή ομάδα, όμως, και πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Στα σημεία χάσαμε κάποιους βαθμούς”.

Για να επαναλάβει σχετικά με την κόκκινη κάρτα που είδε: “Ο πρώτος που ασκεί σκληρή κριτική σε μένα είμαι εγώ ο ίδιος. Σήμερα δεν μπορώ να κρυφτώ από αυτό που έγινε”.

Ερωτώμενος για το αν οι νεοαποκτηθέντες παίκτες πιστεύει ότι θα βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος, απάντησε: “Πιστεύω ότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν αυτό το διάστημα θα μας βοηθήσουν. Είναι πολύ καλοί παίκτες και έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.