Ολυμπιακός: Το παιχνίδι κρίθηκε σε μια αγκαλιά! (pic)

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κρύψει τις ατέλειες πίσω από τον δημιουργικό του πλούτο.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον ΟΦΗ και πήρε μια νίκη απ’ την οποία πρέπει να διδαχθεί εν όψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο επιθετικός μονόλογος των Πειραιωτών δεν συνοδεύτηκε απ’ την ανάλογη αποτελεσματικότητα κι έτσι οι αμυντικές αδυναμίες δεν κρύφτηκαν κάτω απ΄το χαλάκι του “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο Ολυμπιακός δέχεται πολύ εύκολα φάσεις στην περιοχή του και αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθηση των αντιπάλων του, ακόμα και αν μιλάμε για ματς στο Φάληρο.

Ο ΟΦΗ δεν παρουσίασε κάτι σπουδαίο. Απλά ακολούθησε βασικά βήματα ποδοσφαιρικής τακτικής και μετουσίωσε σε γκολ μια αντεπίθεση. Ο Ολυμπιακός μέσα από σωρεία χαμένων ευκαιριών προσπάθησε να… πυροβολήσει τα πόδια του. Ο Μίτσελ πρέπει να εκμεταλλευτεί το κρεσέντο δημιουργίας των παικτών του και να χτίσει πάνω σ’ αυτό, παρά να μείνει στις πολλές χαμένες ευκαιρίες συγκεκριμένων μονάδων, όπως ο Μπιέλ.

Το επόμενο διάστημα για τον Ολυμπιακό μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου είναι το πιο δύσκολο και περίπλοκο της σεζόν. Εδώ θα φανούν οι πραγματικές δυνατότητες του Ολυμπιακού για φέτος, καθώς οι δοκιμασίες θα είναι συνεχείς και έντονες. Μιλάμε για οκτώ παιχνίδια, εκ των οποίων τα πέντε είναι ντέρμπι που κρίνουν βαθμούς για το πρωτάθλημα ή πρόκριση στο κύπελλο. Είναι παιχνίδια που θα δράσουν ως μεγενθυντικός φακός σε παθογένειες και προτερήματα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα playoffs που ακολουθούν.

ΥΓ. Όσοι παίκτες έχουν κατανοήσει τη σημασία των ματς που έρχονται, είναι κι αυτοί που θα φανούν πιο χρήσιμοι στον Μίτσελ. Όπως ο Πασχαλάκης και ο Εμβιλά που χάρισαν ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο απ’ το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Εμβιλά μετά το λάθος του στο 83′ (σπάνιο για Εμβιλά), το οποίο οδήγησε στην ευκαιρία του Γκρόνινγκ έσπευσε ν’ αγκαλιάσει τον “ήρωα” της φάσης Αλέξανδρο Πασχαλάκη και στη συνέχεια ν’ ανεβάσει story με τη φράση “σ’ ευχαριστώ αδερφέ”. Ο Εμβιλά ξέρει πολύ καλά τι θα σήμαινε σε πνευματικό και επικοινωνιακό επίπεδο, μια ισοπαλία πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.