ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-1: Ο Γιαννιώτης κέρδισε τον βαθμό της ισοπαλίας

Ένα ημίχρονο καλής απόδοσης είχαν και οι δυο ομάδες.

Η απόκρουση του Γιαννιώτη στην εκτέλεση πέναλντι του Νίνη που είχε αντικαταστήσει τον Παμλίδη, έδωσε στον Ατρόμητο τον βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννιννα, στο γήπεδο των Ζωσιμάδων για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο καλύτερης απόδοσης, με τον ΠΑΣ να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο και τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει στο δεύτερο.

Ο Ατρόμητος έφτασε τους 25 βαθμούς και ο ΠΑΣ Γιάννινα τους 19.

Μόλις στο πέμπτο λεπτό, από σέντρα του Μορέιρα, ο Σόρια ήρθε στο δεύτερο δοκάρι του Γιαννιώτη και πλάσαρε εύστοχα, αλλά με υπόδειξη του VAR, το γκολ ακυρώθηκε γιατί στην αρχή της φάσης, ήταν σε θέση οφσάιντ, δυο παίκτες των γηπεδούχων. Ο ΠΑΣ ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο. Είχε την κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία, επιτέθηκε κατά…κύματα από τα “φτερά” με τους εξτρέμ του και κυρίως από την αριστερή πλευρά με τον Πήλιο και αυτή η υπεροχή “καρποφόρησε” στο 32′.

Μετά την κεφαλιά του Έρλινγκμαρκ που δεν ανησύχησε τον Τσιντώτα (28′)- αυτή η φάση ήταν μια παρένθεση στην ροή του πρώτου ημιχρόνου- ο Πήλιος έκανε την σέντρα, ο Παμλίδης την κεφαλιά με τον Χατζηισαΐα να απομακρύνει, νέα κεφαλιά του Παμλίδη και ο Μπάλαν με προβολή, άνοιξε το σκορ για τους Ηπειρώτες. Ο Ατρόμητος άρχισε το παιχνίδι με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και καιροφυλακτούσε για λάθη στην περιοχή του κέντρου, ώστε να “χτυπούσε” σε αντεπιθέσεις, αλλά η αμυντική λειτουργία του δεν ήταν καλή και φερέγγυα, όπως αποδείχτηκε από την αντιμετώπιση της επιθετικότητας των γηπεδούχων που επιδίωξαν το γκολ στην έδρα τους. Στην φάση του γκολ, στην περιοχή του Ατρομήτου ήταν πέντε αμυνόμενοι και δυο επιτιθέμενοι…

Το σκηνικό του αγώνα άλλαξε στο πρώτο 15λεπτο της επανάληψης. Ο Ατρόμητος ήταν επιθετικότερος και ανέλαβε πρωτοβουλίες απέναντι στον ΠΑΣ που έδειξε να δίνει…μέτρα αγωνιστικού χώρου στους φιλοξενούμενους, αλλά δεν υπήρξε ουσιαστική απειλή αξιόλογων ευκαιριών από τους παίκτες του Κόουλμαν. Στο 52′, ο Στρούγγης έκανε κεφαλιά-πάσα στον Κιάρτανσον που δεν ανησύχησε με την προβολή του τον Τσιντώτα. Οκτώ λεπτά, αργότερα, ο Πήλιος πάσαρε στον Ριένστρα, με το σουτ του τελευταίου από καλή θέση να είναι πολύ άστοχο.

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε διπλή ευκαιρία που είχε στο 77′. Σε πρώτο χρόνο, το δυνατό σουτ του Αυστριακού Κουέν, ο Τσιντώντας με υπερένταση παραχώρησε σε κόρνερ, το οποίο εκτελέστηκε, ο Αθανασίου έβγαλε ωραία σέντρα και ο Τζοβάρας με εξαιρετική προβολή, διαμόρφωσε το 1-1.

Στο 85′, ο Νίνης τροφοδότησε τον Μπάλαν που “γύρισε” την μπάλα και πάλι στον Νίνη, αλλά στο πλασέ του νεοεισελθέντα παίκτη, η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ που “πέρασε” ανεκμετάλλευτο. Η “απάντηση” του Ατρομήτου, ήρθε στο 87′ με το άστοχο πλασέ του Τζαβίδα από πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής. Ο ΠΑΣ “άγγιξε” το 2-1 με το δυνατό σουτ του Καραχάλιου εκτός περιοχής, αλλά ο Γιαννιώτης με το ένα χέρι, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Τζίμας που είχε αντικαταστήσει τον Παμλίδη, κέρδισε πέναλντι από τον Καραχάλιο.

Ο Νίνης εκτέλεσε το πέναλντι, αλλά ο Γιαννιώτης έπεσε στην αριστερή γωνία της εστίας του και απέκρουσε.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Τσιντώτας έκανε σωτήρια επέμβαση για τον ΠΑΣ στο σουτ του Οικονομίδη και στην τελευταία φάση του αγώνα.

Κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Φρίντγιονσον, Καραχάλιος, Έρλιμανγκ, Τζίμας και Καραχάλιος από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Tσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Ριένστρα (83′ Νίνης), Τζίνο (63′ Λιάσος), Μορέιρα, Παμλίδη (72′ Τζίμας), Μπάλαν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ν. Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (58′ Οικονομίδης), Φριντζόνσον(58′ Κουέν), Ροτάριου (66′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (58′ Τζαβίδας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.