Άρης: Έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση!

Ανεβασμένοι οι παίκτες του Άρη, παρουσιάζονται έτοιμοι για τον σούπερ επαναληπτικό για τους "8" του Κυπέλλου σήμερα (25/1, 19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό, με στόχο την πρόκριση

Με φόρα από την προηγούμενη νίκη κόντρα στον Βόλο (21/1) για το πρωτάθλημα, οι παίκτες του Άρη παρουσιάζονται έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση που έχουν σήμερα (25/1, 19:30) μπροστά τους! Θέλουν τη νίκη-πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου, κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των “ερυθρόλευκων” την προηγούμενη εβδομάδα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο πρώτο μεταξύ των δύο αντιπάλων παιχνίδι.

Στους “κίτρινους”, ο τρόπος που επικράτησαν επί του Βόλου το περασμένο Σάββατο έδωσε ψυχολογική ώθηση, ενώ τον σημερινό τους αντίπαλο τον γνωρίζουν άριστα από τις δύο σερί αναμετρήσεις στην έδρα του, για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Σε αυτές, οι “κίτρινοι”, όπως δήλωσε κι ο Άλαν Πάρντιου στη NOVA πριν τον αγώνα με τον Βόλο, έδειξαν ότι είναι πολύ κοντά στους “ερυθρόλευκους”, σε ό,τι αφορά στις αγωνιστικές τους δυνατότητες, οπότε υπάρχει έντονη πίστη ότι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση και να προχωρήσουν στο θεσμό.

Επιπλέον πλεονέκτημα για τους παίκτες του Άρη αποτελεί το γεγονός ότι η νίκη επί του Βόλου ζέστανε για τα καλά τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν σήμερα το “Κλεάνθης Βικελίδης” και να ωθήσουν ακόμη περισσότερο τους “κίτρινους” προς τη νίκη-πρόκριση. Ήδη, χθες έδωσαν πρώτα δείγματα γραφής με τη μαζική τους παρουσία στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Νέο Ρύσιο, και τα συνθήματα υποστήριξης εκεί.

Στον αγωνιστικό τομέα, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλα… ρόδινα για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Κι αυτό, γιατί υπάρχουν τραυματίες, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν πολύ στη δύσκολη αναμέτρηση, αν ήταν σε καλή κατάσταση. Ο λόγος για τους Νταμπό, Καμαρά, Καμάτσο, Εμπακατά και Ενκουλού. Ειδικά οι Καμαρά και Καμάτσο, θα μπορούσαν να προσθέσουν δύναμη πυρός στην επιθετική γραμμή.

Πέραν αυτών, χθες προέκυψε το θέμα της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντίνος είναι μια ανάσα από τους “πράσινους”, που σημαίνει ότι ακόμη κι αν έχει συμπεριληφθεί το όνομά του στην αποστολή των “κίτρινων” για το σημερινό παιχνίδι, είναι εξαιρετικό αμφίβολο, αν τελικώς είναι στην εικοσάδα και, πολύ περισσότερο, αν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο Άλαν Πάρντιου συμπεριλαμβάνει τους εξής παίκτες: Cuesta, Σιαμπάνη, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, Luis Palma, Etebo, Mancini, Peersman, Mazikou, Odubajo, Μαρμαρίδη, Σγούρο, Χατζηιωάννου, Τανούλη, Παναγίδη.

Εκτός από τους τραυματίες Νταμπό, Εμπακατά και Ενκουλού και τους ανέτοιμους αγωνιστικά, καθώς προέρχονται από τραυματισμούς, που δεν έχουν ξεπεράσει, Καμαρά και Καμάτσο, στην αποστολή ο Πάρντιου δεν συμπεριέλαβε άλλους τρεις παίκτες, για λόγους τακτικής. Πρόκειται για τους Ροντρίγκες, Χαΐροβιτς και Καρακασίδη.

Σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα, ο Πάρντιου αναμένεται να την παρατάξει σε σχηματισμό 4-3-3. Ο Κουέστα αναμένεται να είναι στην εστία, ο Οντουμπάτζο δεξιά στην άμυνα, ο Μαζικού αριστερά, οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, ο Ετέμπο αμυντικός μέσος, οι Νταρίντα και Μανού Γκαρθία δημιουργικοί μέσοι, οι Ματέο Γκαρσία και Ιτούρμπε στις πτέρυγες και ο Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.