ΠΑΟΚ: Το σερί του Κωνσταντέλια

Η συμμετοχή του Γιάννη Κωνσταντέλια στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ συνδυάζεται με τα παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ “γύρισε τον διακόπτη”

Το πρώτο παιχνίδι που ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 10η αγωνιστική.

Από εκείνο το παιχνίδι και μετά, άρχισε το αήττητο σερί που “τρέχει” ο ΠΑΟΚ σε 12 παιχνίδια με 10 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας από εκείνο το παιχνίδι και μετά δεν βγήκε από την αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ και συνδύασε τη δική του παρουσία με τη σειρά των αγώνων που ο ΠΑΟΚ έχει γυρίσει τον “διακόπτη”. 

Σε αυτά τα παιχνίδια (9 Πρωταθλήματος και 3 Κυπέλλου), ο Κωνσταντέλιας έπαιξε σε όλα εκτός από τη ρεβάνς στο Κύπελλο με την Καλαμάτα, στο εντός έδρας παιχνίδι στην Τούμπα.

Εχει ένα γκολ (το πρόσφατο με τον Παναθηναϊκό) και δύο ασίστ, τις τελικές πάσες που έδωσε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την ασίστ που είχε δώσει στον Νέλσον Ολιβέιρα για το γκολ που είχε πετύχει ο Πορτογάλος, στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Πέραν τούτων βέβαια υπάρχει μια γενικότερη παρουσία στα παιχνίδια που βοηθάει πολύ τον ΠΑΟΚ με τον 19χρονο να είναι σε πρώτο επίπεδο επιλογών του ΠΑΟΚ.

Πριν από εκείνο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, τη 12η αγωνιστική, στις 30 Οκτωβρίου, οι 5 συμμετοχές του Κωνσταντέλια ήταν ως αλλαγή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.