ΑΕΚ: Επιστροφή για Ελίασον, αγωνία για Γκαρσία

Με τον Νίκλας Ελίασον να εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ άρχισε η προετοιμασία για το ματς με Άρη. Αγωνία για Γκαρσία που ακολούθησε θεραπεία.

Δύο ευχάριστα νέα και ένας έντονος προβληματισμός για τον Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη την Κυριακή στην “Αγιά Σοφιά“.

Ο Αργεντινός προπονητής υποδέχθηκε πίσω μετά από σχεδόν τρεις μήνες τον Νίκλας Ελίασον, ο οποίος για πρώτη φορά την Δευτέρα συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ και πλέον μετράει αντίστροφα για να αγωνιστεί ξανά με την Ένωση.

Στο φουλ πρόγραμμα προπόνησης επέστρεψε και ο Κώστας Γαλανόπουλος που ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε αποκομμίσει στο ματς κυπέλλου με την Κηφισιά.

Θεραπεία για Γκαρσία

Σε ότι έχει να κάνει με τον Λιβάι Γκαρσία, η παρουσία του στο ντέρμπι με τον Άρη είναι αμφίβολη λόγω ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στον αριστερό προσαγωγό.

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Ιωνικό καθώς οι ενοχλήσεις τον ταλαιπωρούν από την Παρασκευή και από τη Δευτέρα οι θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει έγκαιρα τον τραυματισμό του συνεχίζονται με πιο εντατικούς ρυθμούς.

Για την ώρα, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη είναι υπέρ του Γκαρσία, αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία της εβδομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.