Κόουλμαν: “Μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη!” (vid)

Ο Κρις Κόουλμαν απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του Ατρόμητου για την ισοπαλία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μιλώντας στη NOVA μετά τη λήξη του αγώνα το βράδυ της Κυριακής (22/1) στο Περιστέρι

Παρά το γεγονός ότι έφυγε από το γήπεδο με την πίστη ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, το βράδυ της Κυριακής (22/1) στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της SL1, ο προπονητής του Ατρόμητου, Κρις Κόουλμαν, απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη “σπουδαία δουλειά”, που όπως είπε στη NOVA μετά τη λήξη, αυτοί έκαναν!

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις που έκανε στον Αποστόλη Λάμπο ο Ουαλός προπονητής των “μπλε” τόνισε αρχικά: “Θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη στο παιχνίδι αυτό! Το ίδιο, βεβαίως, θα μπορούσε να είχε κάνει και ο Ολυμπιακός. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, γενικώς! Παίξαμε καλά απέναντι σε μία ομάδα με υψηλή ποιότητα. Συνολικά, δείξαμε προσωπικότητα. Κάναμε σπουδαία δουλειά και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μας”.

Στην ερώτηση αν τέτοιες εμφανίσεις χτίζουν το δέσιμο της ομάδας με τον κόσμο, απάντησε: “Πράγματι, τέτοιες εμφανίσεις χτίζουν το δέσιμο της ομάδας με τον κόσμο της! Όταν οι φίλαθλοι έρχονται και βλέπουν τη δουλειά που κάνουμε και μένουν ευχαριστημένοι, έρχονται πιο κοντά μας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε”.

Όσο για την είσοδο του Ατρόμητου στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, είπε: “Έχουμε πολλά παιχνίδια να δώσουμε ακόμη. Τώρα είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από τα πλέι οφ, ενώ πριν τα Χριστούγεννα ήμασταν εννιά. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι μία πολύ καλή ομάδα και μας περιμένει δύσκολη αποστολή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.