Μίτσελ: “Παράξενο παιχνίδι, αργήσαμε να μπούμε…” (vid)

Ο Μίτσελ σχολίασε στη NOVA, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής (22/1) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, γιατί δεν κατάφεραν οι "ερυθρόλευκοι" να πάρουν την πολυπόθητη νίκη

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο, το βράδυ της Κυριακής (22/1), για τη 19η αγωνιστική της SL1. Δεν ήταν μόνο ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν νίκησαν, αλλά ο τρόπος που τελείωσε ισόπαλο το παιχνίδι, που τον ενόχλησε περισσότερο.

Δήλωσε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο, στη NOVA: “Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι για εμάς. Αργήσαμε να μπούμε. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά όχι βάθος στη διάρκεια του ματς. Προηγηθήκαμε, αλλά δεν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι όσο έπρεπε. Στο ημίχρονο είπαμε να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου, αλλά δεν το κάναμε”.

Όσο για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει πιο πολύ τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, μετά την ήττα των “πράσινων” από τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (22/1), ο Μίτσελ απάντησε: “Πιστεύαμε πως μπορεί να συνέβαινε αυτό (σ.σ. να ηττηθεί ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ) και για αυτό ήρθαμε και εμείς εδώ να πάρουμε τη νίκη. Έστω κι έτσι, πλησιάζουμε προς την κορυφή. Είχαμε την πρωτοβουλία στον αγώνα, αλλά δεν κατάφεραμε να την ολοκληρώσουμε τις φάσεις και να πάρουμε το τρίποντο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.