Αναστασίου: “Μια – δύο προσθήκες μπορούν να μας κάνουν καλύτερους”

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μίλησε για τον τρόπο που κινείται η ομάδα του στο μεταγραφικό "παζάρι", τις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν, αλλά και την αναμενόμενη άφιξη του Νιγηριανού Νοσίρου.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μίλησε για τον τρόπο που κινείται η ομάδα του στο μεταγραφικό “παζάρι”, τις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν, αλλά και την αναμενόμενη άφιξη του Νιγηριανού Νοσίρου.

Η σχετική τοποθέτηση του Γιάννη Αναστασίου:

«Η ομάδα έχει συμφωνήσει με τον Νιγηριανό χαφ (σ.σ. Νοσίρου) αλλά δεν έχει έρθει ακόμη. Είναι ένας παίκτης που θέλουμε να δούμε τι χαρακτηριστικά έχει και αν μας καλύπτει ή αν θα χρειαστούμε και άλλες προσθήκες σε αυτή τη θέση. Από τη στιγμή που δεν έχει έρθει είναι δύσκολο να πούμε αν θέλουμε έναν ή δύο εκεί. Αν έχουμε δύο επιλογές εκεί, τότε μπορεί ο Μλάντεν να γυρίσει στα στόπερ και μαζί με τον Λάρσον και τον Μαλή να συνθέσουν την τριάδα.

Ίσως ψάξουμε και κάποιον ακόμα στα στόπερ που θα είναι η τρίτη – τέταρτη επιλογή μας και θα έχει προοπτική να βοηθήσει, όχι άμεσα, αλλά σε κάποια παιχνίδια. Από εκεί και πέρα ψάχνουμε και για ένα εξτρέμ που είχαμε πει, αλλά η αγορά είναι δύσκολη αφού όλες οι ομάδες ψάχνουν εξτρέμ. Για εμένα είναι σημαντικό το πότε θα έρθει το παιδί από τη Νιγηρία για να δούμε αν μπορεί να κουμπώσει χωρίς να χρειαστεί κάποιος άλλος παίκτης. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε μία ακόμα προσθήκη εκεί. Γενικά δεν είναι πολλές οι προσθήκες που θέλουμε. Μία – δύο προσθήκες αλλά να μπορούν να μας κάνουν καλύτερους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.