ΑΕΚ: Με φόρα για το πρώτο διπλό στο 2023! (pic, vids)

H AEK δοκιμάζεται στην έδρα του ουραγού Ιωνικού και με την ώθηση των τεσσάρων διαδοχικών νικών θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο 2023.

Η ΑΕΚ είναι με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Super League αυτή την περίοδο. Αν εξαιρέσουμε την ήττα στο πρώτο ματς του 2023 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμαδες” η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι απολαυστική στα τέσσσερα ματς που ακολούθησαν σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας όπου μέτρησε ισάριθμες νίκες.

Την Κυριακή, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Ιωνικού που “καίγεται” για βαθμούς καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και βλέπει τη διαφορά από τις ομάδες που έχουν επίσης στόχο την παραμονή να ξεφεύγουν. Είναι προφανές πως οι γηπεδούχοι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν οτιδήποτε από τον αγώνα με την ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας για την Ένωση.

Όπως και να ‘χει, η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που φέτος δείχνει πως μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που βρίσκεται στο δρόμο της. Είναι μια ομάδα που το αν θα κερδίσει εξαρτάται πρώτα απ’ όλα από τη δική της απόδοση και δευτερευόντως από την απόδοση του αντιπάλου. Εάν η ΑΕΚ παρουσιαστεί όπως πρέπει τότε θα πανηγυρίσει μία ακόμα νίκη. Εύκολα ή δύσκολα.

Προβλήματα για τον Ματίας Αλμέιδα δεν υπάρχουν, το αντίθετο. Καθημερινά μειώνονται όλο και περισσότερο, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να επιστρέφει στην αποστολή της Ένωσης για πρώτη φορά μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ και το χειρουργείο στους κοιλιακούς.

Ο Αργεντινός προπονητής μεσοβδόμαδα στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό είχε τη δυνατότητα λόγω και των πολλών επιλογών που υπάρχουν στο ρόστερ να δώσει ανάσες και να διαχειριστεί τους παίκτες του για τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Έτσι, την Κυριακή το απόγευμα στη Νίκαια η ενδεκάδα που θα δούμε στο γήπεδο είναι αυτή που έχουμε συνηθίσει στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για τους “κιτρινόμαυρους“.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.