Άρης – Βόλος 3-0: Μανού-λα μου ένας Γκαρθία (hls)

Χατ-τρικ στη μνήμη του Άλκη πέτυχε ο Μανού που του τα αφιέρωσε, στο καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη.

Σημαντική νίκη για τον Άρη με 2-0 επί του Βόλου, με σπουδαία εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μανού Γκαρθία που σκόραρε δύο γκολ.

Στο πρώτο μέρος ο Άρης έψαχνε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα του Βόλου που ήταν καλά τοποθετημένος στον χώρο, χαλώντας την κυκλοφορία των γηπεδούχων.
Ουσιαστικά τα κατάφερε πέραν από δύο τρεις καλές στιγμές που απ’ αυτές μόλις η μία ήταν πραγματικά καλή στιγμή, αυτή του 15ου λεπτού όταν ο Εμπακατά έκανε πολύ ωραία κούρσα από τα δεξιά γύρισε πολύ ωραία την μπάλα στο πέναλτι, εκεί που ο Πίρσμαν έκανε στην κίνηση το πλασέ όμως έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 24′ ο Άρης έβγαλε και πάλι μία γρήγορη επίθεση, με τους Ματέο και Οντουμπάτζο να κυκλοφορούν την μπάλα σωστά και τον Μαντσίνι να πλασάρει ωραία στην αριστερή γωνία του Κλέιμαν αλλά από την επέμβαση αμυντικού η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Ο Βόλος το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή με τον Λούνα, που βρήκε όμως τον Κουέστα σε ετοιμότητα.

Μανού-λα στα τελειώματα και λύση από νωρίς

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη αφού μόλις στο 57ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μάνου Γκαρθία.
Πάρα πολύ ωραίο γκολ από τον Μάνου που έκανε μία εντυπωσιακή κούρσα μισού γηπέδου, πήρε μπροστά του την μπάλα από την άριστη πάσα του Μαντσίνι, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και πλάσρε ψηλά στην κλειστή γωνία του Κλέιμαν. Ωραίο και δύσκολο γκολ για τον άσο του Άρη.

Δεν πέρασσαν 3 λεπτά και στο 60′ ο Άρης σκόραρε και δεύτερο γκολ, πάλι με τον Μανού Γκαρθία που αξιοποίησε την ασίστ του Ματέο, απελευθερώθηκε με ωραία κίνηση και με σουτ στη δεξιά γωνία του Κλέιμαν για το 2-0.

Το σόου του Μανού Γκαρθία συνεχίστηκε στην καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη, καθώς στο 73‘ αισθανόμενος απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό του, κράτησε την μπάλα όσο έπρεπε ώστε να βρει τον χώρο και επέλεξε να κάνει ένα εξαιρετικό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Κλέιμαν για το 3-0, γκολ που ήταν και το καλύτερο από τα τρία που σκόραρε ο άσος του Άρη.

Οι συνθέσεις του αγώνα
Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ροντρίγκο, Πίρινεν, Λούνα, Μεταξάς, Μπαριέντος, Μεθκίδα, Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών). Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Νιδριώτης (Αθηνών). 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης). VAR: Γκάμαρης (Αθηνών). AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.