Ολυμπιακός: Δεν ξεχνά τα πρώτα ημίχρονα του κυπέλλου!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε δύο φορές τον Ατρόμητο στο κύπελλο, αλλά για το αποψινό ματς έχει άλλη συνταγή!

Το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό (20.30, NS Prime) αναμένεται ιδιαιτέρως αμφίρροπο. Μπορεί η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων να είναι σημαντική, ωστόσο η δυναμική της ομάδας του Περιστερίου δεν επιτρέπει στον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του να εφησυχάσουν. Ο Ολυμπιακός πέρασε με άνεση απ’ τη φάση των “16” του κυπέλλου Ελλάδας με νίκη 4-1 στο Φάληρο και ισοπαλία 2-2 στο Περιστέρι. Ήταν τα ματς στα οποία έλαμψε η εκτελεστική δεινότητα του Μαρσέλο, ο οποίος πέτυχε συνολικά στα δύο παιχνίδια τρία πανέμορφα γκολ!

Ωστόσο ο Μίτσελ δεν ξεγελάστηκε απ’ τα δύο σκορ, καθώς δεν ξεχνάει την πολύ επικίνδυνη εκδοχή του Ατρόμητου στα πρώτα ημίχρονο των παιχνιδιών στο “Γ. Καραϊσκάκης” και στο Περιστέρι. Στο Φάληρο το σκορ ήταν 1-1 απ’ τα γκολ του Μπιέλ (7′) και του Κιάρτανσον (11′), όπως και στο Περιστέρι με σκόρερ τους Τζοβάρα (8′) και Σισέ (38′).

Το παιχνίδι του Περιστερίου θα έχει άγρια ομορφιά, καθώς η βαθμολογική σκοπιμότητα είναι υψηλή για αμφότερες τις ομάδες. Για να επικεντρωθούμε στα του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ θέλει να “ξεφορτωθεί” με επιτυχία την τελευταία εκτός έδρας αποστολή πριν την επόμενη μακριά απ’ το Φάληρο που θ’ αποτελέσει ορόσημο για τη σεζόν και θα είναι αυτή με τον ΠΑΟΚ στις 4 Φεβρουαρίου. Η ψυχολογία του Ολυμπιακού, ο οποίος χτίζει ένα σημαντικό αήττητο σερί πρέπει να παραμείνει ψηλά και στο Περιστέρι ο Ισπανός κόουτς θέλει η ομάδα του να επιβληθεί αγωνιστικά. Η επιλογή των μονάδων θα γίνουν γύρω απ’ αυτόν τον άξονα και γι’ αυτό ίσως εγκαταλειφθεί -τουλάχιστον αρχικά- το πλάνο των “τριών δεκαριών” και να προστεθεί περισσότερη ενέργεια και δυναμισμός μέσω Μασούρα ή Γκάρι στο αρχικό σχήμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.