Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Ραμόν! (vid)

Ο Ραμόν Ράμος Λίμα είναι επίσημα μέλος του ρόστερ του Ολυμπιακού!

Ο Ραμόν Ράμος Λίμα είναι επίσημα κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού, καθώς αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το 2027! Ο 20χρονος Βραζιλιάνος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ κι έτσι ο Ισπανός κόουτς έχει ακόμα μια λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, πίσω απ’ τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, τον Μαρσέλο και τον Μάριο Βρουσάι (ο οποίος αγωνίστηκε στη θέση κατ’ ανάγκη).

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού θα συναντήσει τον Ροντινέι, με τον οποίο συνυπήρξαν στο ρόστερ της Φλαμένγκο. Μάλιστα ο 30χρονος αμυντικός μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για τη μεταγραφή του Ραμόν στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ραμόν Ράμος Λίμα. Γεννημένος στις 13 Μαρτίου 2001, υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2027.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ανήκε στη Φλαμένγκο και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μπραγκαντίνο, με την οποία πραγματοποίησε 15 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και τέσσερις στο Copa Libertadores. Το 2021 έκανε 12 συμμετοχές με τη Φλαμένγκο στο Πρωτάθλημα, τέσσερις στο Copa Libertadores, τρεις στο Κύπελλο και τέσσερις στο Πρωτάθλημα της Πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο (Carioca).

Το 2020 αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη Φλαμένγκο στο Brasileirão πραγματοποιώντας τέσσερις συμμετοχές. Aγωνίστηκε ακόμα σε τρία παιχνίδια στο Copa Libertadores και μία φορά στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα της Πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο. Με τη Φλαμένγκο U20 κατέκτησε το πρωτάθλημα Brasileirão και το Super Cup το 2019 και ως μέλος της πρώτης ομάδας τα Πρωταθλήματα Carioca το 2020 και το 2021.

Ξεκίνησε από τη Νόβα Ιγκουάσου και μεταπήδησε το 2017 στις ακαδημίες της Φλαμένγκο, με την οποία στις 12 Ιανουαρίου έκανε την τελευταία του συμμετοχή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.