ΠΑΟΚ: Πάει Λεωφόρο χωρίς προσθαφαιρέσεις

Με το ιατρικό δελτίο του "Δικεφάλου" να παραμένει ως είχε τις προηγούμενες ημέρες η τεχνική ηγεσία καταστρώνει τα πλάνα της για το ματς Πρωταθλήματος με τους "Πράσινους" σύμφωνα με όσους υπολόγιζε και πριν τον 1ο προημιτελικό Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης

Ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής δεν προέκυψε κάποια από τις πολυπόθητες επιστροφές στον ΠΑΟΚ εν όψει της κυριακάτικηςεκτός έδραςαναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά κι η ΠΑΕ: “Δύο μέρες πριν τη μάχη με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα για το πρωτάθλημα της Super League 2022-23, το αγωνιστικό τμήμα κορυφώνει την προετοιμασία του, με το βάρος να πέφτει στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.

Η προπόνηση της Παρασκευής (20.01) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν σε δύο γκρουπ εναλλάξ. Όσο το ένα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα, το άλλο μαζί με τον προπονητή ασχολιόταν με την ανάπτυξη. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Μάριος ΤσαούσηςΟμάρ Ελ ΚαντουρίΦελίπε Σοάρες και Νίκολας Κουαλιάτα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Το Σάββατο (21.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.