Ιωνικός: «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας με ΑΕΚ»

Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημέρωσε ότι δικαιώμα εισόδου στο γήπεδο της Νεάπολης για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (22/01, 16:00, MC Novasports.gr) έχουν οι κάτοχοι διαρκείας και όσοι έχουν αγοράσει μεμονομένο εισιτήριο σε προηγούμενο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Ιωνικός, η ΑΕΚ δε θα έχει κόσμο της στο πλευρό της για το παιχνίδι με τους Νικαιώτες. Στο γήπεδο της Νεάπολης θα έχουν δικαίωμα εισόδου οι κάτοχοι διαρκείας και όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο σε προηγούμενο ματς. Η αναμέτρηση Ιωνικός-ΑΕΚ είναι προγραμματοσμένη για την Κυριακή (22/01, 16:00, MC Novasports.gr).


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός και το τμήμα εισιτηρίων ενημερώνει πως για την αγορά εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και των στοιχείων που χρειάζονται.

Επίσης, κατά τη διαδικασία της εισόδου στο γήπεδο, κάθε οπαδός θα πρέπει να φέρει μαζί του εκτός του εισιτηρίου και την αστυνομική του ταυτότητα ώστε να γίνει ταυτοπροσωπία.

Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων για τον ερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ έχουν οι κάτοχοι των διαρκείας (σσ. μέχρι δύο εισιτήρια) και όσοι οπαδοί της ομάδας μας είχαν αγοράσει εισιτήριο σε προηγούμενο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.