Ουκρανικό ΜΜΕ: “Συμφωνία ΠΑΟΚ με Κεντζιόρα για 2,5 χρόνια”

Ουκρανική ιστοσελίδα θεωρεί σίγουρη τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Πολωνό διεθνή δεξιό οπισθοφύλακα της Ντιναμό Κιέβου, Τόμας Κεντζιόρα, και κάνει λόγο για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών

Για οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Πολωνό διεθνή δεξιό οπισθοφύλακα, Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024, κάνει λόγο σήμερα (20/1) η ουκρανική ιστοσελίδα sport.24tv.ua, σε σχετικό δημοσίευμά της. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι “ασπρόμαυροι” έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη για σύναψη συνεργασίας χρονικής διάρκειας 2,5 ετών.

Ο τίτλος του δημοσιεύματος, που παραπέμπει σε σχεδόν σίγουρη αποχώρηση του Κεντζιόρα από την Ντιναμό κι ένταξή του στον ΠΑΟΚ, είναι ο εξής: “Ένας λεγεωνάριος λιγότερος: ένας παίκτης της Ντιναμό μπορεί να γίνει συμπαίκτης του Τάισον”. Στη συνέχεια, το ρεπορτάζ τονίζει: “Ο δεξιός αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου, Tomas Kendzera, ενδέχεται να αλλάξει σύλλογο στο άμεσο μέλλον. Ο δεύτερος Λουτσέσκου (σ.σ. ο Ρασβάν) ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του Πολωνού”.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: “Στο ελληνικό πρωτάθλημα ενδέχεται να βρεθεί ο Τόμας Κεντζιόρα. Ο Πολωνός αμυντικός έχει την ευκαιρία να ενισχύσει τις τάξεις του ΠΑΟΚ, του οποίου επικεφαλής είναι ο γιος του Μιρτσέα, Ρασβάν Λουτσέσκου.

Σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων για τον Κεντζιόρα βρίσκονται Ντιναμό και ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός (σ.σ. εδώ η αναφορά στον Μιρτσέα Λουτσέσκου) ενέκρινε τη μεταγραφή του Πολωνού. Ο ελληνικός σύλλογος συμφώνησε για συμβόλαιο με την Κεντζιόρα διάρκειας δυόμισι χρόνων. Επίσης, η Ντιναμό δεν πρόκειται να προβάλει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις για τη μεταγραφή του Πολωνού, οπότε το deal μοιάζει πιο ρεαλιστικό. Πρόσφατα, ο ήδη επιτυχημένος Tyson εντάχθηκε στην ομάδα του ΠΑΟΚ και πέτυχε το πρώτο γκολ με τη νέα του ομάδα.

Η αποχώρηση του Κεντζιόρα από την Ντιναμό δεν αναμένεται ότι θα φέρει μεγάλα προβλήματα στον Μιρτσέα Λουτσέσκου. Η Ντιναμό έχει αρκετές επιλογές για τη θέση του δεξιού αμυντικού και συγκεκριμένα: Tymchyk, Kravchenko και Karavaev. Αν και με την αποχώρηση του Βίκτορ Τσιγκάνκοφ στη Χιρόνα, ο τελευταίος μπορεί να καλύψει τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Όμως ο Tymchyk έχει την προοπτική να γίνει βασικός παίκτης της Ντιναμό, αφού ακόμη και χωρίς προπόνηση, ο παίκτης ήταν ο βασικός στους τελευταίους αγώνες της Εθνικής Ουκρανίας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.