Ολυμπιακός: Μια άλλη ομάδα κόντρα στον Άρη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει με άλλο αέρα τον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός θα συναντήσει τον Άρη απόψε (19.30, MC LIVE Novasports.gr) για δεύτερη φορά φέτος απ’ τις τέσσερις (!) συνολικά απέναντι στους “κίτρινους”. Η ομάδα του Μίτσελ θέλει να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ και να πάρει κεφάλι απ’ τους Θεσσαλονικείς, ενώ παράλληλα περιμένει τα αποτελέσματα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Το ματς με τον Άρη είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό, ενώ οι πρωταθλητές θα έχουν την υποστήριξη ενός γεμάτου “Καραϊσκάκη”.

Ο Άρης είναι μια ομάδα που ταλαιπωρεί τον Ολυμπιακό, όταν βρίσκει αδυναμία στο πλάνο των Πειραιωτών. Ας μην ξεχνάμε πως “έκοψε” το αήττητο σερί του Ολυμπιακού του Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της περασμένης σεζόν, ενώ έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Κάρλος Κορμπεράν στις 18 Σεπτεμβρίου και στο ματς του φετινού πρώτου γύρου της Super League. Έχουν αλλάξει πολλά από τότε!

Ο Χάμες έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό σ’ εκείνο το ματς, τώρα είναι πρωταγωνιστής και μαέστρος του δημιουργικού παιχνιδιού για τους “ερυθρόλευκους”. Η άμυνα του Ολυμπιακού σ’ εκείνο το ματς αποτελούνταν από Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μπα, Μανωλά και Ρέαμπτσιουκ. Απ’ τους παραπάνω ίσως δεν δούμε κανέναν στο αποψινό ματς (αν οι ενοχλήσεις που είχε ο Ρεάμπτσιουκ μετά το ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο επιμείνουν). Στο δημουργικό κομμάτι είχε ξεκινήσει ο Μασούρας και ο Ελ Αραμπί δίπλα στους Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ και Χάμες οι οποίοι θα είναι σίγουρα στο αρχικό σχήμα του αποψινού ματς.

Μιλάμε λοιπόν για μια διαφορετική ομάδα με άλλη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, που θέλει να πάρει τη νίκη στο ένα απ’ τα δύο ματς του Ιανουαρίου στο Φάληρο (το άλλο είναι με τον ΟΦΗ στις 29 Ιανουαρίου). Όσο κυλάνε τα ματς, τα περιθώρια βαθμολογικής απώλειας στενεύουν και ο Μίτσελ έχοντας βρει μια αποτελεσματική φόρμουλα στο δημιουργικό κομμάτι, δουλεύει περισσότερο την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.