Ολυμπιακός: Η χαρά του να είσαι… baller

Ο Ολυμπιακός τον τελευταίο μήνα είναι η χαρά του μπαλαδόρου!

Ο Ολυμπιακός μετά την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία σε σχέση με την ομάδα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι τυχαίο πως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πετύχει 17 γκολ μετά τη χειμερινή διακοπή. Εκεί που έψαχναν το γκολ με αγωνία, έχουν επανέλθει κοντά στο DNA τους, δίνοντας έμφαση κυρίως στο επιθετικό σκέλος. Ο Μίτσελ πιστώνεται μεγάλο κομμάτι της αλλαγής της εικόνας του Ολυμπιακού προς το καλύτερο και το επιθετικότερο! Ο ισπανός τεχνικός εφάρμοσε την ιδέα των τριών “δεκαριών” στο ίδιο σχήμα. Τους έπεισε και τους “στρίμωξε” και πλέον ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Κώστας Φορτούνης και ο Πεπ Μπιέλ χαίρονται να συνεργάζονται στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το τέλος του ματς με τον Βόλο, ο Μπιέλ μας απάντησε για τη συνύπαρξη με τους Χάμες και Φορτούνη:

Η τρόικα των ballers

Ο Χάμες έχει βρει τον εαυτό του και το μόνο που μπορεί να τον περιορίσει είναι το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων του, ειδικά αν ο εκάστοτε διαιτητής το επιτρέψει όπως συνέβη στο Πανθεσσαλικό. Ο Κώστας Φορτούνης έχει αναγεννηθεί και πλέον έχει πάρει και πάλι την μπαγκέτα του μαέστρου στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ο Πεπ Μπιέλ ήταν πασιφανές πως δεν του άρεσε να παίζει ως εξτρέμ. Όμως το νέο σχήμα του Μίτσελ του χαρίζει μεγάλο μέρος της ελευθερίας που του αρέσει να συναντά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός από εκεί που προσπαθούσε να βρει δημιουργικές λύσεις από παίκτες που έκαναν πιο αθλητικές δουλειές στο γήπεδο, πλέον επιτίθεται με τρεις παίκτες, απ’ τους οποίους περισσεύουν οι επιθετικές ιδέες!

Τα δύσκολα έρχονται, ο Μίτσελ… ανυπομονεί!

Για τον Μίτσελ και τους… ballers του είναι στοίχημα πως θα ανταπεξέλθουν όταν συναντήσουν μια περισσότερο συμπαγή και επιθετική ομάδα. Τα περισσότερο απαιτητικά ματς θα έρθουν και μένει να δούμε αν θα “θυσιαστεί” κάποιος απ’ τους τρεις ή αν θα καταφέρει ο Ισπανός κόουτς να διατηρήσει την επιθετικότητα της ομάδας, μέσω του μεγαλύτερου φορτίου στα αμυντικά χαφ και στους πλάγιους μπακ. Βέβαια υπάρχουν αρκετές λύσεις στο ρόστερ που περιμένουν να δώσουν βοήθειες όπως ο Μασούρας, ο Σαμασέκου, ο Γκάρι, ο Κασάμι. Ο Μίτσελ δουλεύει για να μη χάσει η ομάδα του την ισορροπία στα επόμενα ματς που ακολουθούν και ίσως χρειαστούν plan B και C.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.