ΠΑΟΚ: Συν ένας, μείον τέσσερις

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του "Δικεφάλου" για την αυριανή - εκτός έδρας - αναμέτρηση με τη Λαμία

Με πολύ μικρό χρονικό διάστημα να μεσολαβεί ανάμεσα στην πρόσφατη αγωνιστική υποχρέωση και την επόμενη ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Λαμία όπου αύριο στις 19:30 θ’ αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για τη SuperLeague.

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Η διήμερη προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι στη Λαμία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και προτιμήθηκε προληπτικά να μείνει εκτός από την επικείμενη αναμέτρηση. Εκτός μάχης είναι και οι Μάριος Τσαούσης και Ομάρ Ελ Καντουρί που έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, αλλά κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που συνεχίζει ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Λαμία είναι οι: ΚοτάρσκιΖίβκοβιτςΤαλιχμανίδηςΛύρατζηςΣάστρεΚουλιεράκηςΊνγκασονΝάσμπεργκΡάφα ΣοάρεςΝτάνταςΣβαμπΝτόουγκλαςΦιλίπε ΣοάρεςΜπίσεσβαρ, Κουάλιατα, ΚωνσταντέλιαςΜουργκΑ.ΖίβκοβιτςΝάρεϊΟλιβέιραΜπράντον“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.