Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι θεωρούν δεδομένη την επιστροφή Μαζουακού

Οι Τούρκοι ρεπόρτερ θεωρούν δεδομένη τη μεταπήδηση του Αρτούρ Μαζουακού στον Ολυμπιακό. Ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα.

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Αρτούρ Μαζουακού, με σκοπό να “επαναπατρίσουν” τον 29χρονο αριστερό οπισθοφύλακα. Ο Κογκολέζος μπακ αγωνίστηκε με τη μοφή δανεισμού στην Μπεσίκτας την περασμένη σεζόν, ενώ απ’ το 2016 έκανε το άλμα απ’ τον Ολυμπιακό στην Premier League, φορώντας τη φανέλα της Γουέστ Χαμ.

Τα τουρκικά μέσα αναφέρονται εκτενώς στην υπόθεση “Μαζουακού”, υπογραμμίζοντας πως ο Μαζουακού είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο των Πειραιωτών, καθώς ο Ισπανός τεχνικός ήταν εκείνος που ανέδειξε τον Μαζουακού μέσω των ευκαιριών που του έδωσε στον Ολυμπιακό τη διετία 2014-2016.

Ο Μαζουακού αμοίβεται με 1,6 εκ. ευρώ ετησίως απ’ τη Γουέστ Χαμ και η Μπεσίκτας καλύπτει το 50% των απολαβών του. Το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό είναι και το πιο δύσκολο, καθώς οι Πειραιώτες με απλά μαθηματικά θα πρέπει να δώσουν ένα ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ για μισή σεζόν. Βέβαια σε περίπτωση που οι “ερυθρόλευκοι” ενδιαφερθούν για αγορά του Μαζουακού τη νέα σεζόν, ίσως υπάρξει νέα συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ, περισσότερο επωφελής για την ελληνική ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.