ΠΑΟΚ: Να σπάσει την «κατάρα» της επανεκκίνησης, με περσινή συνταγή

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να παίξει με τον Παναιτωλικό για τη 14η αγωνιστική και θέλει να βάλει τέλος σε μια αρνητική παράδοση που έχει χτίσει.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο Αγρίνιο για να παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει να ξεκινήσει με νίκη μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Για το «Δικέφαλο του Βορρά», έχει αποδειχθεί αρκετά δύκολο εγχείρημα το να κερδίζει μετά από τις διακοπές από την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου κι ύστερα. Στην περσινή σεζόν, όπου ο ΠΑΟΚ έδωσε συνολικά 59 ματς λόγω της μεγάλης πορείας του στο UEFA Europa Conference League, υπήρξαν 4 διακοπές για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και λόγω εορτών.

Ο ΠΑΟΚ πέρυσι έσπασε την «κατάρα» της πρόκρισης στα πέναλτι σε ευρωπαϊκό αγώνα και πήγε ως τον προημιτελικό της διοργάνωσης, έγραψε ιστορία φτάνοντας στον τελικό του Κυπέλλου περνώντας το εμπόδιο 3 ομάδων που έχουν πάρει πρωτάθλημα (ΑΕΛ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός) παρότι στο τέλος δεν μπόρεσε να πάρει τον τίτλο. Αλλά, στη συναρπαστική του διαδρομή βρέθηκε αντιμέτωπος με το πρόβλημα των ματς μετά τη διακοπή. Οι Θεσσαλονικείς σε δύο περιπτώσεις ηττήθηκαν, είχαν μία ισοπαλία και η μία φορά όπου έφτασαν στο τρίποντο ήταν κόντρα στον Παναιτωλικό.

Για το 2Χ2 με Παναιτωλικό

Συγκεκριμένα, με το Βόλο η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε να προηγείται με 4-1, όμως το ματς έληξε ισόπαλο 4-4. Στην επόμενη προσπάθειά του, ο Ατρόμητος τον νίκησε με 2-0 με δύο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη. Στο πρώτο ματς του 2022, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναιτωλικό και θέλει να το επαναλάβει τώρα. Τελευταίο παιχνίδι έπειτα από διακοπή, ο Παναθηναϊκός κέρδισε στη Λεωφόρο με σκορ 2-1 με τον Λουτσέσκου να ηττάται για πρώτη φορά από τους «πράσινους» ως προπονητής του ΠΑΟΚ. Η ιστορία επαναλήφθηκε στην 6η αγωνιστική της τρέχουσας σεζόν, πάλι με το ίδιο σκορ.

Φέτος, στη μοναδική διακοπή προ Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο παιχνίδι με τον κυπελλούχο Παναθηναϊκό η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε το διπλό με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο επανέφερε τους «εφιάλτες» στο… στρατόπεδο του «Δικεφάλου του Βορρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.