Μουκουντί: “Η ΑΕΚ ήταν ένας καλός προορισμός και μια νέα πρόκληση”

Με άκρως κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στην ΑΕΚ ο Αρόλντ Μουκουντί ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στην Ένωση και για την απόφαση να αφήσει τη Σεντ Ετιέν.

Ο Αρόλντ Μουκουντί από τη μέρα που μπήκε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ δεν έχει βγει, αποδεικνύοντας πως είναι ένας ποδοσφαριστής σημαντικός για την άμυνα της Ένωσης.

Ο Καμερουνέζος παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική ιστοσελίδα 90football και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην Ένωση το περασμένο καλοκαίρι, τονίζοντας:

«Έκανα προετοιμασία με τη Σεντ Ετιέν και ο ατζέντης μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Το συζητήσαμε και μου είπε ότι με ήθελαν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μιλήσαμε με την ΑΕΚ και είδα ότι ήταν ένας καλός προορισμός, ένας καλός σύλλογος και μια νέα πρόκληση. Από την αρχή ήξερα ότι αν ήθελα να ελπίζω στο να αγωνιστώ στο Μουντιάλ θα έπρεπε να φύγω από τη Σεντ Ετιέν».

Ο Μουκουντί αναφέρθηκε και στην περυσινή άσχημη σεζόν της Σεντ Ετιέν, η οποία υποβιβάστηκε: «Δεν ήμουν στην καλύτερη κατάσταση πέρυσι. Ξέρω τι είμαι ικανός να κάνω. Η τροχιά του συλλόγου ήταν κακή, κάτι που συνεχίζεται. Ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Το είχα πει και στους συμπαίκτες μου, ότι κάποιοι θα έπρεπε να βρουν κάτι για να αλλάξουν αέρα. Η Σεντ Ετιέν πάλευε για την παραμονή για τρεις σεζόν. Όταν έχεις το ίδιο ρόστερ, αν δεν υπάρχει φρέσκο αίμα σε αυτό, οι παίκτες θα κρασάρουν. Έπρεπε να είχε γίνει ανανέωση τόσο στο ρόστερ όσο και με έναν νέο προπονητή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.