Άρης: Σε τροχιά ολικής επαναφοράς ο Εμπακατά

Ο Άρης βρίσκει και πάλι τους οπισθοφύλακές του, καθώς και ο Σαλέμ Εμπακατά μπαίνει σταδιακά στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, έχοντας αποθεραπευτεί

Ο Σαλέμ Εμπακατά δηλώνει παρών από σήμερα (8/12) στις προπονήσεις του Άρη, ακολουθώντας σταδιακά το κανονικό πρόγραμμα. Ο αμυντικός από το Κονγκό αποθεραπεύτηκε, σε ό,τι αφορά στην επέμβαση που έκανε στο γόνατο αμέσως μετά τον τελευταίο επίσημο αγώνα της ομάδας του, πριν τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ.

Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι ο Άλαν Πάρντιου έχει και πάλι στη διάθεσή του τους δύο δεξιούς οπισθοφύλακες της ομάδας. Κι αυτό, διότι τις προηγούμενες ημέρες -ως γνωστόν- είχε επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος επίσης είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, την ίδια μέρα με τον Εμπακατά. Εκείνος που εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα, καθώς οι ενοχλήσεις στο δικό του γόνατο επιμένουν, εξαιτίας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί, είναι ο Μάριος Σιαμπάνης.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης σχετικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ασκήσεις με τελειώματα φάσεων και παιχνίδι τακτικής), με τον Σαλέμ Εμπακατά να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ ο Μάριος Σιαμπάνης ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.