Η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή και της Ποδοσφαιρίστριας αποκλειστικά στο Novasports!

Τη Δευτέρα 12/12 στις 19:00 στο Novasports Prime η 41ή Γιορτή των Βραβείων του ΠΣΑΠΠ σε παρουσίαση του Ντέμη Νικολαΐδη και του Γιάννη Πάγκου.

Η γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι και φέτος στο Novasports! Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 19:00, οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά στο Novasports Prime και στο κανάλι στο YouTube του Novasports.gr την εκδήλωση για τη βράβευση των μεγάλων πρωταγωνιστών του ποδοσφαίρου που αγωνίστηκαν τη σεζόν 2021/2022 στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Η καθιερωμένη ετήσια γιορτή που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με παρουσιαστές τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον δημοσιογράφο του Novasports, Γιάννη Πάγκο. Στο ρεπορτάζ θα είναι ο Αποστόλης Λάμπος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα βραβευτούν ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής, ο πρώτος σκόρερ της σεζόν, ο καλύτερος προπονητής, ο καλύτερος τερματοφύλακας, ο καλύτερος διαιτητής, ο καλύτερος νέος παίκτης, ο καλύτερος Έλληνας που αγωνίζεται στο εξωτερικό, καθώς και η καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος μετά από ψηφοφορία των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Τη βραδιά θα συμπληρώσουν οι βραβεύσεις των κoρυφαίων από τους δύο ομίλους της Superleague 2, καθώς και των κορυφαίων παικτριών του πρωταθλήματος Γυναικών (MVP, καλύτερης παίκτριας εξωτερικού, πρώτης σκόρερ, καλύτερης τερματοφύλακα και της πρωταθλήτριας ομάδας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.