ΠΑΟΚ: Ξεκούραση και αντίστροφη μέτρηση (pic)

Ημέρα ρεπό για τους παίκτες του ΠΑΟΚ η σημερινή (7/12) και ανάσες γι' αυτούς μετά τη χειμερινή προετοιμασία, πριν μπούνε στην τελική ευθεία για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων, μετά το δεκαήμερο στην Κύπρο για τη χειμερινή προετοιμασία, που πραγματοποιήθηκε εκεί, είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ χθες και σήμερα (7/12). Ο Ρασβάν Λουτσέσκου τους άφησε ελεύθερους μετά τη χθεσινή επιστροφή στη Θεσσαλονίκη από τη Μεγαλόνησο και τους περιμένει πάλι αύριο το απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στη Νέα Μεσημβρία.

Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς “απέδρασαν” από τη Θεσσαλονίκη. Τράβηξαν προς διάφορες κατευθύνσεις. Παράδειγμα, ο Τιάγκο Ντάντας πήγε στην Πορτογαλία, ο Στέφαν Σβαμπ στην Αυστρία, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στην Κωνσταντινούπολη, ο Αντρέ Ρικάρντο στο Παρίσι και ο Νίκολας Κουαλιάτα στην Ισπανία. Γενικώς, ο καθένας επέλεξε τον δικό του τρόπο για να φορτώσει τις μπαταρίες του, αλλάζοντας παραστάσεις.

Το σίγουρο είναι ότι το κουβάρι μαζεύει σε ό,τι αφορά στην επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Την Τετάρτη 14/12 ο ΠΑΟΚ δίνει το πρώτο του παιχνίδι μετά τη μεγάλη διακοπή λόγω του Μουντιάλ, που είναι με αντίπαλο την Καλαμάτα για το Κύπελλο. Κι αυτό φρόντισε να το θυμίσει ο ίδιος ο σύλλογος, με σχετικό ποστάρισμά του στον επίσημο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “7 μέρες ακόμη”, έγραψαν οι “ασπρόμαυροι” εκεί.

Το ευχάριστο για τον Ρασβάν Λουτσέσκου είναι ότι η ομάδα του επέστρεψε από την Κύπρο χωρίς τραυματίες. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, που έγινε αλλαγή στο φιλικό της περασμένης Δευτέρας (4/12), με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Ο Λευτέρης Λύρατζης,από την πλευρά του, είχε πρόβλημα πριν από την προετοιμασία (θλάση) και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δε, που αγωνίστηκε με την Εθνική Σερβίας στο Μουντιάλ, αναμένεται να ενσωματωθεί με την ομάδα στις 11 Δεκεμβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.