Ολυμπιακός: Δεν κρύβεται η αλλαγή του Μπόουλερ (vids)

Ο Τζος Μπόουλερ έχει ανέβει ψυχολογικά και ο Μίτσελ τον ετοιμάζει για περισσότερες συμμετοχές.

Ο Μίτσελ πήγε στην Ισπανία για την προετοιμασία του Ολυμπιακού αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί τις διαθέσιμος ημέρες με σκοπό να ενεργοποιήσει όσους περισσότερους παίκτες του ρόστερ, πριν το τελικό ξεσκαρτάρισμα του Ιανουαρίου. Ο Ισπανός τεχνικός είχε σημειωμένα στο μπλοκάκι του ορισμένα ονόματα, τα οποία αξίζουν δεύτερη ευκαρία για τη συνέχεια. Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρισκόταν ο Τζος Μπόουλερ.

Ο Άγγλος μέσος ήρθε με δάφνες απ’ την Μπλάκπουλ, ωστόσο η συγκυρία δεν τον βοήθησε να δείξει τα προσόντα του και απ’ τις 14 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό κέρδισε τις επτά με τον Μαρτίνς, τις τέσσερις με τον Κορμπεράν και μόλις τις τρεις με τον Μίτσελ. Ο 23χρονος είχε χάσει μέρος του κινήτρου του άμα τη αφίξει του Μίτσελ και η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός κόουτς ήθελε έτοιμες λύσεις στην άφιξη του. Σε δεύτερο χρόνο ο Ισπανός κόουτς βρήκε τον ποιοτικό χρόνο να εκτιμήσει την ποιότητα παικτών που δεν βρίσκονταν σε καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση.

Εντυπωσιακός ο Μπόουλερ στις ασκήσεις δύο εναντίον ενός, τόσο σε δημιουργία, όσο και σε εκτέλεση.

Ο Μπόουλερ είναι ένας απ΄αυτούς και ο Μίτσελ τον έχει “μπουστάρει” αρκετά και απ’ ό,τι φαίνεται τον έχει κερδίσει. Αυτό βέβαια θα φανεί στα επίσημα παιχνίδια που έρχονται. Ο Άγγλος ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού απ’ τη Νότιγχαμ Φόρεστ, θα προσπαθήσει να προσφέρει λύσεις στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής των Πειραιωτών. Στην προετοιμασία τα πήγε εξαίσια, όπως φαίνεται απ΄το παραπάνω video, όπως και σ’ αυτό που ακολουθεί. Ο Μπόουλερ “χόρεψε” τους αντιπάλους στο οικογενειακό διπλό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ με εντυπωσιακό γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.