Ολυμπιακός: Στα “pits” Ανδρούτσος και Γκάρι

Οι δύο παίκτες δεν συμμετείχαν στη σημερινή (06/12) προπόνηση του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σταδιακά ετοιμάζονται για το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα και τον αποχαιρετισμό στο προπονητικό κέντρο της Μπαρμπέγια, όπου ο Μίτσελ και το επιτελείο του επιχείρησαν να ανατροφοδοτήσουν το κίνητρο των πιακτών και να κάνουν πιο ξεκάθαρα τα δικά τους πλάνα για τη συνέχεια. Οι “ερυθρόλευκοι” προπονήθηκαν την Τρίτη μετρώντας δύο απουσίες, καθώς ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Γκάρι Ροντρίγκες ταλαιπωρήθηκαν από σφίξιμο στις γάμπες και ακολούθησαν ατομικά προγράμματα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Μία μέρα πριν από την επιστροφή τους στη βάση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν την Τρίτη (6/12) στο προπονητικό κέντρο Μαρμπέγια και προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση του Μίτσελ και των συνεργατών του.

Η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ, σε αμυντικούς και επιθετικούς. Το προπονητικό επιτελείο δούλεψε αρχικά με την αμυντική γραμμή, ώστε μεθοδικά να οργανωθούν στο γήπεδο συγκεκριμένες κινήσεις που έπρεπε να γίνουν. Εν συνεχεία με τους επιθετικούς δόθηκε έμφαση στα κοντρόλ, στις πάσες, στις σέντρες και στα τελειώματα.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ακολούθησε θεραπεία, έχοντας σφίξιμο στο δεξιό γαστροκνήμιο. Για τον ίδιο λόγο ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Ανδρέας Ντόη προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Την Τετάρτη (7/12) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» επί ισπανικού εδάφους, ολοκληρώνοντας έτσι τη δεκαήμερη χειμερινή προετοιμασία εκτός των συνόρων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.