ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Αλμέιδα για τη Σερένγκ

Με μία προπόνηση το Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το φιλικό με την Σερένγκ με τον Ματίας Αλμέιδα να δοκιμάζει την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στους Βέλγους.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ολλανδία, ωστόσο το Σάββατο το μενού ήταν λίγο πιο… εύπεπτο για τους παίκτες της Ένωσης, καθώς περιελάμβανε μία προπόνηση. Κι αυτό λόγω της έντασης των προηγούμενων προπονήσεων αλλά και του φιλικού με την Σερένγκ το μεσημέρι της Κυριακής.

Προβλήματα σαφώς και υπάρχουν για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος όμως είδε τους παίκτες του όλο το προηγούμενο διάστημα να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους.

Αυτός που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις είναι ο Πάολο Φερνάντες ο οποίος δείχνει να έχει εγκλιματιστεί πλήρως στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας, αλλά και στα θέλω του Αργεντινού προπονητή. Μάλιστα, ο Ισπανός πιθανότατα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την Σερένγκ, παίζοντας στη δεξιά πλευρά.

Στις δοκιμές του Σαββάτου, κάτω από την εστία βρέθηκε ο Αθανασιάδης, οι Ρότα και Σιντιμπέ κάλυψαν τα δύο άκρα της άμυνας και οι Μήτογλου, Μουκουντί ήταν τα στόπερ. Αμυντικό χαφ ήταν ο Γιόνσον, με τους Φερνάντες, Μάνταλο και Φράνσον στα χαφ και στην επίθεση τους Αραούχο, Γκαρσία.

Εκτός για το φιλικό της Κυριακής είναι οι Γκατσίνοβιτς, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, ενώ ο Τζαβέλλας δεν δείχνει να είναι στο 100% οπότε υπάρχει περίπτωση να προφυλαχθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.